Lekker zomers: Wraps met Sticky Sweet BBQ kip, ijsbergsla, gekruide aardappeltjes en avocado


Hoi allemaal! Onlangs vertelde ik al dat ik een aantal producten van MAGGI toegestuurd had gekregen en dus was het weer tijd om iets uit te proberen. Vandaag op het menu: MAGGI saus voor Sticky Sweet BBQ. Hier was ik meteen al gruwelijk benieuwd naar, want hoe goed is de combinatie van sticky, sweet en bbq?! Gigantisch goed, dus; tijd om dit eens uit te proberen. Ik maakte er een lekker zomers recept mee klaar: wraps met sticky BBQ kip, gekruide aardappeltjes, sla en avocado. Benieuwd of de saus zo lekker is als hij klinkt? Lees door!

Nodig voor één persoon: 150gr kipfilet in grove stukken gesneden- 1/2 pakje MAGGI in de pan Sauzen Sticky Sweet BBQ – 100gr ijsbergsla – 1 avocado in stukjes gesneden – 1/2 gele paprika in stukjes – 100gr minikrieltjes bbq-smaak – 3 tortillawraps

Bereidingstijd: 15 minuten

1. Bak de krieltjes in een pan gaar en bruin
Bak de minikrieltjes in 8 minuten gaar en bruin.

2. Bak intussen de kipfilet en paprika in een tweede pan
Bak de kipfilet in de pan gaar. Voeg de paprika er aan toe en bak 2 minuten mee. Voeg hierna de MAGGI in de pan saus samen met 50ml water erbij en laat dit in 2 minuten tot een dikke saus pruttelen

3. Verwarm de wraps 40 seconden in de magnetron op 750 Watt.

4. Vul de wraps met sla, stukjes avocado, de aardappeltjes en eindig met de kip en giet daar de saus overheen.
Vouw de wraps dicht en eet smakelijk! Een makkelijke maaltijd die binnen een kwartier op tafel staat!

Ik vond het erg lekker. De saus is heel smakelijk en heeft echt die typische BBQ-smaak. Ook de combinatie met ijsbergsla (lekker fris!) en avocado vond ik erg goed. De aardappeltjes zorgen ervoor dat het een volwaardige maaltijd is. Mjam! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze blogpost is gesponsord door MAGGI.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER ZOMERSE DINGEN:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *