VIDEO: Extreme ham-kaastosti met gorgonzola, Grana Padano, belegen kaas en parmaham #TOFFETOSTI

Hoiiiiii! Tijd voor een nieuwe video! Hoewel ik de hele week van plan was om een tosti met marshmallows te maken, werd het nét iets anders. Wat dan wel? Een EXTREME ham-kaas tosti. Van vier verdiepingen. Huppakeee!

Benieuwd of het lekker was? Check de 3 minuten-video hierrrrrr! Of hierboven natuurlijk 😉

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

MEER VIDEO’S:

8 reacties op “VIDEO: Extreme ham-kaastosti met gorgonzola, Grana Padano, belegen kaas en parmaham #TOFFETOSTI

  • Anoniem zegt:

    Haha ik geniet altijd zo van je tosti filmpjes, je doet het echt heel leuk en ik vind het tof dat je zo lekker jezelf bent (denk ik).
    En ik heb nog een vraagje! Van welk merk is je tosti/grill ijzer? En gebruik je m ook wel eens voor andere dingen? Ik zoek nog een goede!

  • Haha leuk weer!! Ik moet ze nu echt een keer gaan proberen :D.

    Ik vroeg me trouwens af waarom je ze met witbrood maakt? Is het ook lekker met bruin brood/spelt brood denk je? Ik vind wit brood niet zo lekker.

  • Anoniem zegt:

    Ik vind je (tosti)video's superleuk, maar het iedere keer heel duidelijk hoorbaar je vingers aflikken niet 🙁 misschien een tip voor de volgende keer?

    • Ik vind dat juist wel leuk!
      Maar anyways ideetje voor een tosti:
      Tosti Taco! Met taco gehakt, mozzarella, geraspte kaas en tortillachips. Als de tosti er dan uitkomt aftoppen met guacamole en creme fraiche. Dat moet wel heerlijk zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *