
Nodig voor één persoon: half zakje gesneden kastanjechampignons – 1/2 pakje tomatenblokjes – een handje rucola – een handje pasta – beetje parmezaanse kaas – 5 peppadews
Bak de champignons in een pan tot ze een mooi kleurtje hebben en voeg dan de tomatensaus toe. Oh, ikd eed er ook nog rozemarijnkruiden door (ja, hoe bedenk je het?!). Niet echt een aanrader, dus laat dat maar achterwege. Je kunt natuurlijk wel op smaak brengen met oregano, knoflook, peper & zout. Kook ondertussen de pasta gaar. Schep de pasta op je bord, de saus erop, een pluk rucola er op, wat parmezaanse kaas erover en dan evrdeel je de peppadews erover. Als je gaat eten snij de peppadews dat in stukjes en meng een beetje door de saus. Mmmmmm!
Die peppadews zijn echt fantastich door de pasta, maar de combi met champignons in plaats van gehakt vond ik hier gewoon niet echt een vet succes. Jammer, want ik was totaal onbevredigd na dit avondmaal. Maar goed, shit happens!
Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!



Eilish (artisticstateofmind) zegt:
Die ga ik een keertje maken!
leonie zegt:
nice! laat je weten hoe het was? 🙂
Simone -lifeofsimone- zegt:
Ziet er lekker uit!
leonie zegt:
dank je!
Amanda Sturm zegt:
Dit klinkt echt heel lekker!
leonie zegt:
it is 🙂
Daphne | De Beautykoffer zegt:
Wat een geniaal idee die peppadews! Ga ik ook eens proberen.
leonie zegt:
Doen! Ben benieuwd wat je er van vindt 🙂
Ellen Van Gool zegt:
Jum! Wat een leuk idee! 🙂
leonie zegt:
thanks!
Beau zegt:
Heb die pepertjes eigenlijk nog nooit gegeten, maar ga ik zeker eens doen!
leonie zegt:
Ja doen, ze zijn super lekker! Ik vind ze alleen wel een beetje heftig zo los, dus door een pasta is perfecto