Recept: Romige spaghetti met zalm, courgette, rode paprika en pijnboompitten

HOI! Vanavond at ik heeeeeel saai. Ik wilde eigenlijk een ovensnack gaan testen, maar dat liep een beetje in de soep en toen had ik vet veel zin in pasta en besloot ik dat te maken. Maarrrr, het was wel een beetje niet echt meat free monday. Maar goed, soms mag je gewoon even tegen het leven in. Toch?

Overigens was het ook echt een gruwelijk saaie maaltijd. Ik kan me dan ook echt niet voorstellen dat iemand van jullie dit na gaat maken, maar je weet maar nooit. If so: let me know! 😀 En variatietips zijn sowieso altijd welkom!

Nodig voor ̩̩n persoon: 1 zalmfilet Р6 cm courgette Р1/2 rode paprika Р1 eetlepel pijnboompitten Р1/2 bakje ricotta Рspaghetti

Bak de zalmfilet in olijfolie gaar en hak in stukjes. Snij de courgette en paprika in hele kleine stukjes. Meng door de zalm en bak, samen met de pijnboompitten, even mee. Voeg dan de ricotta toe en wat peper en laat pruttelen. Kook ondertussen de pasta gaar en voeg die daarna ook toe aan de pan met saus. Door elkaar roeren en klaar!

Uber saai en zeker niet voor herhaling vatbaar, hahaha. Stom!

En nu ga ik me gauw klaar maken voor PUPQUIZ in Café Maxwell!!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

24 reacties op “Recept: Romige spaghetti met zalm, courgette, rode paprika en pijnboompitten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *