Lunch: Salade van rauwe spinazie, mozzarella, tomaat, komkommer, perziken en balsamicosiroop

Hi there! Het is zondag en ik heb echt een heerlijk begin van de dag gehad. Uitslapen, lekker douchen, heerlijk ontbijten met wafels met warme kersen (OMG) en een kopje koffie. En nu zit ik aan m’n lunch van dingen die er nog in huis zijn. Ik maakte een lunch van:

Een hand rauwe spinazie – 4 cherrytomaatjes – 5cm komkommer – 1 halve perzik uit blik – 5 bolletjes mozzarella – balsamicosiroop

En het was een prima lunch! Wel een beetje een gekke combi, met die perzik, maar ik had nog maar weinig in huis en anders zou de salade wel heel kaal worden. Dus, prima! Maar deze variant is lekkerder.

Nu chill ik nog even in een heerlijk opgeruimd huis met een kop thee en Freek Vonk en straks ga ik naar de Postjesweg om een video op te nemen met De Studenten Kookshow! We gaan lasagne maken from scratch, dus ik ben benieuwd! En daarna ga ik denk ik even langs mediamarkt om mezelf te trakteren op een nieuw koffiezetapparaat. Je mag best zo nu en dan een cadeautje voor jezelf kopen toch? Ik denk dat ik voor een witte nespresso ga… IK KAN NIET WACHTEN! 😀

(PS: Iemand geinteresseerd in mijn witte senseo, inclusief koffiepads (decaf en regular)? Afhalen in Amsterdam! :D)

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *