Vette hap: Zelfgemaakte Pizzafries!

Het beste idee ooit: zelfgemaakte pizzafries. Ik maakte het vandaag voor het eerst en ben verkocht; jemig wat lekker. Ik kwam de pizzafries tegen op 9gag en dacht; dat kan ik ook! Hoewel ik vanavond eigenlijk een kant- en klaarmaaltijd wilde eten, want fuck koken! (Ik heb de afgelopen week wel even genoeg gekookt ivm m’n kookboekdeadline). Maar het werden toch de pizzafries en die beslissing was goed. Dit gerecht smaakt precies zo lekker als je je voorstelt. God-de-lijk. Try it!

Nodig voor één persoon: Een hand frites – 2 plakjes salami – een paar eetlepels AH basic pastasaus (die is lekker joh!) – wat mozzarella – wat strooikaas – 1/2 paprika – wat kappertjes – een eetlepel oregano – een kleine ui of sjalot

De frites bak je af in de oven. Ik had de ovenfrites van AH eigen merk omdat ik die echt heel prima vind. Deze gaan 20 minuten op 220C in de oven en dan zijn ze goed. Doe de gare frites vervolgens in een ovenschaal en flats er met een eetlepel wat pastasaus over. Snij salami in reepjes en verdeel ook die over de frites. Net als de in stukjes gesneden ui en paprika. Ook de kappertjes gaan erover, de mozzarella en natuurlijk de strooikaas. Doe er een beetje oregano over en zet dit nog 10-15 minuten in de oven; totdat de kaas mooi gesmolten is. KLAAR!

Heeeeeeel erg lekker en helemaaaaal niet gezond. Maar oh, wat heb ik genoten. Voor herhaling vatbaar! 

Lijkt het je wat? 😀

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


Eén reactie op “Vette hap: Zelfgemaakte Pizzafries!

  • einfach wunderschön!! ich war augenblicklich verliebt und male mir bereits aus, wie fabelhaft es wäre, es an Silvester tragen zu kÃ#n&Ânen¶ƒ8230;..hach!! …und größe 38 wäre ganz wunderbar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *