#TOMATENWEEK: Oventomaten met balsamicodressing en knoflook, kip, aardappeltjes en spinaziesalade met feta en nog meer tomaat

Hoi! Terwijl ik Linda’s zomerweek kijk typ ik dit blogje. Vanavond had ik even gewoon helemaal NIKS op de planning en helemaal niet echt een moetje. Wat relaxt joh! En daar heb ik ultiem van genoten. Zo kookte ik onder andere véél te culinair voor mezelf. Heel erg een nietzogewoonwateenstudentjesavondseet, maar ik had best wel zin om lekker in de keuken te staan. Bovendien moest ik wel, want ’t is nog steeds #tomatenweek en m’n inspiratie is nu al op, haha. En het is nog maar dag 4. Maar daardoor kwam ik uit bij een recept van Elle Eten, wat ik over het algemeen een beetje te culinair vind, maar vandaag maakte ik er toch iets van klaar. Natúúrlijk wel een aangepast recept, want een recept klaarmaken met drie verschillende soorten verse kruiden, gaat me te ver. Hehe 😉

Nodig voor één persoon: 4 roma tomaten – 1/2 bol mozzarella – 10 blaadjes verse basilicum – 1 goede eetlepel oregano – 1 kleine ui – 1 teen knoflook – een hand spinazie – wat feta – aardappel…

HAHA, ik kom er gewoon halverwege deze blogpost achter dat ik twee recepten door elkaar aan het halen ben HAHAHAHA. Ik zit me een partij te denken; hè, maar ik heb toch geen feta gehad vanavond?! Nee dus, dat was gisteravond. Oké; beschouw dit blogje als mislukt. Straks de goede online! *Want nu begint The bridge 2 en dat moet ik kijken :D*

Beschouw dit maar als een preview van de twee recepten die straks online komen 😉 hahahaha.

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *