Vega: Verse spaghetti met tomatensaus, feta en groene aspergetips

Goedenavond! Ik vind het heel leuk om te zien & lezen dat jullie m’n blogje en bezoek aan de Van Dobben fabriek ook zo leuk vinden!! Bezoekerscijfers zijn een stuk hoger dan elke dag én ik krijg allemaal leuke reacties. LEUK! Maar dat ter zijde. Vanavond heb ik een maaltje klaargemaakt met allemaal ingrediënten die nog in de koelkast lagen. Het was best lekker, maar niet geweldig. Ik maakte verse spaghetti met een tomatensaus, feta en groene aspergetips.



Nodig voor één persoon: 2 tomaten – 6 zongedroogde tomaatjes – 2 tenen knoflook – olijfolie – 125gr verse pasta – een beetje feta – 50gr groene aspergetips

Je snijdt de tomaten en zongedroogde tomaten in kleine stukjes en deze leg je in een ingevette ovenschaal. Giet er wat olijfolie over en roer er twee tenen uitgeperste knoflook door. Alles dus even goed mixen en dan 40 minuutjes in de oven op 180C. De pasta kook je in 4 minuten gaar en de aspergetips bak je even in de koekenpan (3 minuutjes) in olijfolie. Bij het opdienen doe je nog wat feta er op.

Het was dus prima, maar niet helemaal geweldig. Ik zal het niet snel nog eens maken.

Misschien vind je dit ook lekker:


3 reacties op “Vega: Verse spaghetti met tomatensaus, feta en groene aspergetips

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *