Vega: Verse basilicum-spaghetti met spinazie, ricotta en tomaat met schnitzel Toscana van Valess

Hey allemaal! Ik ben er weer! De afgelopen dagen was ik een paar daagjes bij m’n ouders; ik werd lekker verwend door mams en paps:) Vanavond kookte ik echter weer zelf in m’n keukentje in Amsterdam. Ik maakte voor het eerst sinds ik aan Meat Free Monday doe, eens iets vegetarisch met nep-vlees, namelijk de schnitzel Toscana van Valess. Apart en best lekker….

Het is heel makkelijk en in principe in 4 minuten klaar te maken: je kookt in 1 pan de verse basilicum-spaghetti (AH), in een andere pan bak je de Valess schnitzel Toscana gaar en in een wok maak je de saus door spinazie te wokken met halve cherrytomaatjes, zongedroogde tomaten en ricotta. Dit is allemaal binnen 5 minuten klaar dus dat is lekker snel. Strooi bij het opdienen nog een beetje verse basilicum erover et voilà!

Het klinkt misschien een beetje gek in combinatie met elkaar, maar het was goed te doen! Nu at ik voor ’t eerst een nep-schnitzel en vond dat best lekker, maar ik vond het wel een klein beetje smaken naar Chinese omelet? Ofzo… Haha!

Dat was ’t voor vandaag:) Tot morgen!

Misschien vind je dit ook lekker:4 reacties

PSbyDila -

Ziet er heerlijk uit, alleen nepvlees trekt mij echt tótaal niet (ben gelukkig ook geen vegetariër ;)).

leonie -

Haha nee mij tot vandaag ook niet, maar het is meatfreemonday en ik had ZO zin in schnitzel dat ik er toch maar eens aan moest. Haha!

Sylvia -

Die schnitzels van Valess zijn inderdaad prima te doen! Ik heb ze alleen nog nooit in combinatie met pasta gegeten, maar het ziet er goed uit 🙂

leonie -

Ja ik vond het prima te doen inderdaad. Weet alleen niet of ik het snel nog een keer zou doen…

Reageer ook