Simpele pasta met chorizo, tomatensaus, basilicum en mozzarella

Goedenavond! Gisteravond heb ik suuuuuper simpele en mannelijke pasta gegeten. Mannelijk? Ja mannelijk… VLEES! Ik had de hele dag al onwijs veel zin in chorizo en wat doe je dan ’s avonds? Indeed! Chorizo maken! Ik maakte het door een pasta.

Je snijdt de chorizo (om je een zoektocht op de AH vleesafdeling te besparen: ’t hangt tussen de droge worsten) in stukjes en bakt deze zonder olie 10 minuutjes in de pan. Daarna voeg je er tomatensaus (passata di pomodori) en een paar blaadjes basilicum aan toe. Ondertussen kook je de pasta. Als de pasta gaar is schep je dat op een bord, doe de saus erover en top af met buffelmozzarella. Ik deed m’n bord nog eventjes in de oven zodat de mozzarella lekker smelt, maar dat hoeft niet per se. Top als laatste af met wat komkommer.

Het was echt een super lekkere pasta en heel geschikt voor mannen en heel lekker en lekker en lekker!

Dat was ’t. Vanavond eet ik restjes. Er ligt nog een biefstuk in de vriezer en rösti’s en wat droge sla. Haha, heerlijk. Tot morgen!

Misschien vind je dit ook lekker:


6 reacties op “Simpele pasta met chorizo, tomatensaus, basilicum en mozzarella

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *