Vega: Pizza met spinazie, paprika, Grana Padano en Mozzarella

Goedenavond! Gisteravond heb ik samen met Bas een vegetarische pizza gemaakt. Het was lekker, maar een klein beetje saai. Hieronder het receptje dat iets is aangepast zodat het als ’t goed is lekkerder is…

Je wokt 300 gram spinazie in olijfolie met drie tenen knoflook. Ondertussen maak je een pizzabodem (Koopmans!) en die smeer je in met Euroshopper pastasaus. Doe dit even in de oven zodat de bodem al een beetje gaar wordt (5 minuutjes). Dan strooi je gesneden ui over de bodem, daarna de spinazie (die je eerst flink plat moet drukken zodat al het vocht eruit gaat) en daarna bestrooi je er gesneden paprika over. Dan top je af met flink wat Grana padano en gesneden buffelmozzarella. Ongeveer 25 minuutjes in de oven, et voila!

Een erg lekkere vega pizza en weer eens anders dan hoe ik normaal een pizza eet.

Vanavond heb ik een weer pizza gegeten, maar dan besteld bij pizzeria Michelangelo omdat ik lui was:) Morgen ga ik weer zelf koken, tot dan!

4 reacties op “Vega: Pizza met spinazie, paprika, Grana Padano en Mozzarella

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *