Leo’s leven 180: De look a like van Roy Kent, administratiedag en nieuwe kleren

Goedemorgen leuke mensen en welkom bij mijn dagboek van vrijdag 6 oktober. Mijn afgelopen dagen stonden in het teken van yoga buiten de deur, een zoektocht naar Roy Kent, heel veel taartjes want administratie, doorslapen, moeilijke haarklemmen, nieuwe kleren en Chinees eten met een WOII docu. Lees je mee?

Dinsdag:
Dinsdag was echt een topdag. Ik schreef in m’n dagboek van die ochtend al dat ik ‘s ochtend voor het eerst weer eens yoga buiten de deur heb gedaan. Een best pittig lesje en ik moest mezelf daadwerkelijk weer in bochten wringen die ik al een tijd niet heb ervaren, maar het was wel top. Niet 100% helemaal fantastisch en helemaal de yogaschool waar ik naartoe wil, dus daar ga ik nog ff wat andere opties in onderzoeken, maar het was in ieder geval wel fijn.

Koffietje voor de sportieve meid!!

Na de yoga ging ik aan het werk. Ik schreef m’n dagboek, maakte foto’s voor een samenwerking die zondag op Instagram komt (hint: het heeft te maken met de kast en er is korting!), ik schreef een receptblog uit, beantwoorde reacties op m’n blog en maakte foto’s voor een nieuwe samenwerking met Green Chef. Lekker dagje!

Eigenlijk had ik ook aan de slag gemoeten met een artikel over een ingewikkeld onderwerp, maar ik had last van uitstelgedrag, dus het kwam er niet van :D.

‘s Avonds hing ik met Jan op de bank en stond m’n avond in het teken van een Grote Zoektocht (zonder resultaat, zo frustrerend!!). Ik kijk al weken naar de serie Ted Lasso (wat echt de allllllerleukste serie ooit is) en daarin zit een karakter die me ZO doet denken aan een fantasy-figuur, maar ik kan er gewoon NIET op komen. Het gaat om Roy Kent en ik heb het idee dat hij lijkt op een soort muppet. Maar ondanks alle suggesties die al binnen zijn gekomen via instagram – van thunderbirds tot shrek tot de sims tot sesamstraat tot alle muppets – heb ik nog niet gevonden wat ik bedoel. En de grap is; ik heb het idee dat er een fantasiefiguur is die EXACT op hem lijkt; dus niet een beetje een muppet die ook boos kijkt o.i.d., maar in mijn hoofd bestaat er een soort pop met exact zijn hoofd. En ik zit er al de hele serie lang naar te kijken en over na te denken en ik kan het niet uitstaan dat ik het niet kan vinden XD.

Woensdag:
Op woensdag kwamen de ouders van Jan op Morris passen en konden Jan en ik dus allebei aan het werk. Jan ging naar kantoor en ik claimde het thuiskantoor, want het was tijd voor administratiedag. En bij dag bedoel ik middag, want ik heb er echt ALLES aan gedaan om deze klus uit te stellen. Van het schrijven van een receptblog, twee previews voor samenwerkingen aanleveren, een insteek schrijven voor een samenwerking tot een reels-video maken van Teddy (dierendag, JWZ), taartjes halen bij de bakker en kattengras scoren voor Ted. Allemaal in de ochtend, omdat ik geen zin had in m’n financiën.

Maar na de lunch moest ik er toch echt aan geloven. Dus gewapend met een tompouce ging ik aan de slag. En het viel echt alles mee. Zowel m’n Q2 als Q3 waren nog prima, als je bedenkt dat ik 10 weken niet gewerkt heb vanwege zwangerschapsverlof. De cijfers zijn wel íets lager dan anders, maar niet veel. Dus daar ben ik wel trots op, dat de inkomsten wel gewoon doorlopen zoals ik wil. Yes!

Rond 5 uur was ik klaar met m’n administratie en was het tijd voor een call met fotograaf Sheena, die ons huis in maart dit jaar gefotografeerd heeft voor Binnenstebuiten TV. Ze had nu een leuke andere klus voor ons, waarbij we ons huis verhuren aan een bedrijf voor een fotoshoot. Dit vindt al heel binnenkort plaats en ik vind het ZO cool :D. Kunnen we een beetje geld bij elkaar sprokkelen om de zonnepanelen te bekostigen. YES!

Woensdagavond dook ik de keuken in om een hele matige pasta funghi te maken, met een potje van Grand Italia waar Jan mee thuis was gekomen na het boodschappen doen. Kijk; ik heb echt niets tegen pakjes en zakjes want die dingen zijn uitgevonden om het leven makkelijk te maken, dus alleen maar liefde voor dat. Maar ik begrijp er wel gewoon weinig van dat je dan uit een HEEL SCHAP het product kiest dat het er meest uitziet als kots in een potje. Echt wonderlijk.

Ik maakte er een pasta mee met champignons, nepkip, ui, prei en paprika en het was uiteindelijk wel te doen als je er heel veel olijfolie overheen deed en peper en zout en basilicum en pijnboompitten. Maar ik zou het niet aanraden :P.

‘s Avonds bleven Pake en Beppe bij ons slapen en hadden we nog een gezellig avondje aan de eettafel.

Rond half 9 kwam er nog een volger langs om het houten dressoir van ons over te nemen om hem een tweede leven te geven, omdat hij in ons huis geen plekje meer had. Echt sad, want ik vind het zooooo’n mooi dressoir. Maar ik ben ook heel erg blij met de nieuwe kast die nu op z’n plek staat <3.

Donderdag:
Op donderdag was ik een dagje vrij. ‘s Ochtends stond in het teken van chillen met Morris.

Morris heeft een nieuwe trui van HEMA en ik vind ‘m zooo leuk <3. Maatje 74 alweer!

We gingen even naar de chiropractor voor de afvlakking van z’n hoofd en dat was wederom top. Daarna was het tijd voor z’n ochtenddutje en die doet hij tegenwoordig in z’n eigen bed in een zijkussen. Dat werkt voor hem echt suuuuper goed. Ik mis het wel dat hij niet meer bij me op de bank komt liggen, zo lekker in m’n armen tegen me aan. Maar het is ook wel lekker om weer ff wat tijd vrij te hebben.

Die ik ontzettend niet nuttig heb besteed, door de documentaire Status van Anna Nooshin op Amazon Prime te kijken.

Na anderhalf uur was m’n kleine schatje weer wakker en was het tijd voor voeden, verschonen & spelen. We maakten nog even een wandeling in de kinderwagen en om 1 uur bracht ik ‘m bij de oppas. Tijd voor een middagje voor mezelf!

Ik haalde lunch bij De Haarlemse Bakker en liep daarbij even langs de Shoeby, waar ik een toffe zebra-spijkerbroek in de etalage had gezien. Hij leek in de etalage super lang – bij de paspop zat ‘ie onderaan flink omgeslagen – maar bij mij was hij natuurlijk weer veel te kort. Toch kocht ik ‘m, want de print is wel echt vet én hij zit rond m’n buik comfortabel en dat is tegenwoordig pure winst.

Om 2 uur had ik een massage-afspraak bij Thai NAkara, m’n favoriete masagesalon in Haarlem. Zodra je daar binnenstapt ben je meteen in Thailand. Het ruikt lekker, het is er lekker warm, er staat fijne muziek op en omdat ik er zo vaak kom, ken ik de mensen inmiddels ook een beetje.

Ik boek tegenwoordig steeds een massage van een uur en kies dan voor de combinatiemassage van een Thaise massage & ontspanningsmassage. Zo worden je spieren wel lekker losgemasseerd en hoor je wel allerlei botten kraken, maar is het ontspanningselement óók aanwezig, dus je komt er wel lekker zen weer vandaan. Aanrader!

Om 4 uur had ik m’n volgende lichamelijke afspraak en dit keer bij de chiropractor. Daar was ik ‘s ochtends ook al geweest met Morris, maar ‘s middags had ik een afspraak voor mezelf. Ik werd weer flink gekraakt en ik moet zeggen; m’n lage rugpijn is inmiddels wel over, maar de pijn in m’n heup heb ik nog steeds. Hopelijk is dat binnenkort ook voorbij….

Tussen de afspraken door kwam er nog een H&M bestelling binnen van allemaal mooie LED-kaarsen én haaraccessoires. Want je meid gaat dr kapsel eens even een upgrade geven. Eens kijken hoe ver ik kom.

Om 5 uur haalde ik Morris weer op en gingen we weer lekker spelen met z’n twee. M’n kleine baas is behoorlijk fan van omrollen én op z’n voeten kauwen, dus dat is allemaal veel te schattig en gezellig. En hij sabbelt sinds deze week op z’n duim! ZO lief.

Rond 6 uur ging Snorrie naar bed en om 7 uur sliep ‘ie. Tijd om Chinees te bestellen en een avondje voor mezelf te hebben. Jan hsda een diner van werkt, dus ik ging even helemaal m’n eigen gang. En dat betekende: thuisbezorgd en een WOII documentaire.

Uiteindelijk lag ik om 9 uur al lekker in bed. Heerlijk!

En het was wederom een topnacht, want voor de tweede keer deze week sliep Morris de hele nacht door! YES!

Inmiddels is het vrijdagochtend en na een beetje een langzame start, heb ik vandaag wel een lekker druk dagje. Ik heb allemaal leuke werkdingen op de planning staan en vind het een heerlijk idee dat Jan de hele dag met Snor is en ik me daar helemaal niet om hoef te bekommeren. Heerlijk.

Verder heb ik vanavond een heuze candle-date gepland staan – erg veel zin in – ennn hebben we dit weekend nog NUL plannen. Wat echt te chill voor woorden is, want het wordt heel lekker weer. ZIN IN!

Ik spreek je dinsdag weer! Fijn weekend!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Hey Leo, waarom heb je het gezicht van Morris eigenlijk verborgen?
Nou; er zijn best wat mensen die dit dagboek lezen of mij op Instagram volgen en ik vind het een veiliger idee dat die grote massa mensen m’n baby niet kan herkennen. En natuurlijk vind ik het SUPER jammer ook, want het liefst laat ik z’n vrolijke gezichtje de hele dag aan iedereen zien. Maar met veel volgers weet je gewoon niet echt wie er allemaal mee zitten te kijken met welke motieven en dan vind ik het fijner om op deze manier iets meer grip op die situatie te hebben. De eerste drie maandjes mocht iedereen meegenieten en sinds dien is z’n gezichtje online alleen te zien voor mensen die we kennen. Ik hoop op je begrip daarin en vertrouw mij als ik zeg dat onder die geblurde blokjes steeds een HEEL vrolijk kindje verstopt zit :D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *