Zachte wrapjes met kip teriyaki, coleslaw en komkommer

Goedemiddag! Vanaf een zonnig terras in Amsterdam west ben ik héérlijk aan het werk en ga ik een vet lekker recept met je delen. Gisteravond wist ik echt niet wat ik wilde eten. Wat ik op zo’n moment doe? Gewoon even naar gewoonwateenstudentjesavondseet.nl en kijken naar m’n toprecepten, haha. Net als jij ;-).

Ik kwam bij het recept voor zachte taco’s met pulled chicken en dacht: ik heb nog coleslaw in huis, heb hier zin in en kan hier wel weer eens een nieuwe variant van maken. En zo geschiedde.

Nodig voor één persoon: 2 kippendijen – 10 cm komkommer – 3 eetlepels coleslaw – een goeie scheut Conimex teriyakisaus – 3 mini wraps

Snijd de kippendijen in grove stukken en bak in (kokos)olie gaar en knapperig. Doe er dan een scheut teriyakisaus bij en laat dit nog heel even meebakken, maar let op dat het niet verbrandt.

De wraps verwarm je in de magnetron (paar seconden) en in de tussentijd rasp je de komkommer tot kleine stukjes.

Beleg ieder wrapje met een kwakje (iel) coleslaw en komkommer en wat kip teriyaki. Dichtvouwen gaat je waarschijnlijk niet lukken en eet dit gerecht vooral met je handen.

EET SMAKELIJK!

Ik vond dit dus echt fucking lekker. VET geslaagd. Wat een maal. En binnen 10 mintuten op tafel. Gotta love it, right?

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

3 reacties op “Zachte wrapjes met kip teriyaki, coleslaw en komkommer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *