Zachte taco’s met pulled beef, coleslaw, komkommer en wortel

Hello you! Ik at afgelopen zaterdag echt een bijzonder lekker maaltje. Of was het vrijdag? Ik weet het niet meer. Maar doet er ook niet toe; het was heerlijk. Ik had vet veel zin in die wraps met pulled chicken die al een tijdje op de homepage van mijn blog schitteren (krijg er zelf steeds honger van), maar ik had geen zin om lang in de keuken te staan. Dus ik bedacht dat de supermarkt vast wel een pulled-iets had en ging vol goede hoop naar Appie.

Daar trof ik inderdaad verschillende soorten pulled-iets aan. Van pulled chicken en pulled pork bij de kant- en klaarmaaltijden, tot een nog zelf te bereiden pulled beef bij het rundvlees. Een tegenvaller vond ik wel dat er geen vega pulled-optie was. Maar a la. Ik had toch zin in vlees.

Omdat de kant en klare pulled chicken en pork er allebei intens smerig uitzagen, ging ik voor de nog zelf klaar te maken pulled beef. Een halfuurtje zou die in de oven moeten. Nou, die tijd had ik wel.

Aan de slag?

Nodig voor twee personen: 6 kleine tortilla’s – coleslaw (staat bij de salades) – 10cm komkommer – een paar wortels of peen julienne – pulled beef van Appie

De pulled beef bak je dus nog een halfuurtje in een ovenschaal met bouillon (zit erbij) af. Na een halfuur kan je ‘m uit elkaar trekken en smeer je er wat barbecuesaus over. Dit zit gewoon bij de verpakking in. Ik zette ‘m nog heel eventjes in de oven, om ook de barbecuesaus warm te laten worden.

In de tussentijd verwarm je de wraps even in de magnetron. Dit is het enige geval waarin je wraps in de magnetron mag verwarmen; normaal doe je dit in de pan zodat ze lekker knapperig worden, maar je hebt nu geen knapperigheid nodig. Op de wraps doe je een eetlepel coleslaw, wat geraspte wortel en komkommer ennnn natuurlijk de pulled beef. En dan ga je eten.

VET FUCKING LEKKER. Echt, dit is fantastisch. <3

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

3 reacties op “Zachte taco’s met pulled beef, coleslaw, komkommer en wortel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *