Wraps met vis, vis en nog meer vis: Zalm, scholfilet en garnalen, met paprika, komkommer, crème fraîche en Grano Padano

Hoi hoi! Afgelopen woensdag at ik lekker bij Bas en maakten we een heerlijke maaltijd met kip en gorgonzolasaus. Verrukkelijk, maar ondertussen was Bas z’n roommate een verrukkelijke visschotel aan ‘t  oppeuzelen. Het hele huis rook naar heerlijke vis. Het kon dus niet anders, dan dat ik de dag er na, donderdag, vis ging eten. Véél vis.

Nodig voor 3 wraps: 1 zalmfilet – 1 scholfilet – 6 grote garnalen – 1/2 oranje paprika – 1/4 komkommer – 3 eetlepels crème fraîche – een handje Grano Padano – 3 tortilla wraps

Laat alle vis ontdooien (door ze bijvoorbeeld in een bak warm water te leggen). Bak in één koekenpan de zalm, schol en garnalen volgens de verpakking gaar. In 6 minuutjes ben je wel ongeveer klaar daarmee. Snij paprika in kleine blokjes en bak deze eventjes in een pannetje. Snij ook een komkommer in kleine stukjes. Verwarm de wraps in de oven (zie verpakking) en smeer daarna 1 eetlepel crème fraîche op iedere wrap. Verdeel de vis in stukjes over de drie wraps, leg daarna de paprika en komkommer er op en strooi er wat Grano Padano over. Optioneel: schenk er nog een klein beetje sweet chili saus over. Klaar!

Het was een behoorlijk dure maaltijd, zo met drie soorten vis. En hoewel ik de schol nog over had van een vorig maaltje, was ik alsnog veel geld kwijt. Het was het wel waard, maar niet heeeeel erg. Het was een lekkere maaltijd, maar ik vond het niet bovenallesuitstijgendlekker. Maak dit dus alleen als je stufi of salaris gestort is, je geen rekeningen hoeft te betalen én je héél veel zin in vis hebt. Een ander duur maar veel lekkerder alternatief voor deze maaltijd vind ik deze (klik) wraps met garnalen. Mmmm.

Wat denk je er van; wraps met drie soorten vis: lekker of niet?

Misschien vind je dit ook lekker:


Eén reactie op “Wraps met vis, vis en nog meer vis: Zalm, scholfilet en garnalen, met paprika, komkommer, crème fraîche en Grano Padano

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *