Wraps met gehakt, tomaat, sweet chilisaus, avocado en kaas

Hi there! Ik liep vrijdag langs een reclamebord met wraps met heel veel kaas en dacht: joehoe dit heb ik nodig in mijn leven. Drie keer raden wat ik dus vrijdag klaarmaakte? Juist: wraps met heel veel kaas.

Ik vulde ze met gehakt en avocado en om de boel een beetje smaak te geven deed ik er flink wat sweet-chilisaus doorheen. Prima maaltijd!

Nodig voor één persoon (bescheiden portie): 150gr gehakt – 1/2 avocado – 1 tomaat – een flinke scheut sweet chilisaus – geraspte kaas – 2 wraps -handje rucola

Bak het gehakt rul in de pan. Snijd de tomaat en avocado in stukjes en bak de tomaat even mee in de pan. Schenk er wat sweet chilisaus bij, strooi er wat peper & zout over en bak dit eventjes mee. Vul de wraps met avocado en de gehaktprut en wat geraspte kaas en vouw de wraps dicht. Strooi er nog wat extra kaas over en zet de wraps een minuut of 10 in de oven, totdat de kaas gesmolten is en een beetje verkleurd.

Probeer nog wat rucola in de wraps te stoppen en serveer ze eventueel met nog wat extra sweet chilisaus óf knoflooksaus. Eet smakelijk!

Zoals ik al zei; een prima recept. Niet extreem smakelijk, maar wel gewoon echt prima. Hij kan nog wel een smaakmaker gebruiken, dus ik ben razend benieuwd  wat jullie er nog doorheen zouden doen!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

 

5 reacties op “Wraps met gehakt, tomaat, sweet chilisaus, avocado en kaas

  • Lekker receptje! Toevallig heb ik al deze ingrediënten in huis dus ik denk dat dit vanavond bij mij op het menu staat 😉
    Ik vind dit een heel goed recept. Het snel en eenvoudig. Ideaal! Als je echt iets wil verbeteren/veranderen zou je het gehakt meer op smaak kunnen brengen met specerijen naar eigen keuze. Ik zou hiervoor gebruiken: komijn, paprikapoeder en chilipeper(poeder). Dit afgeleid van het basisrecept voor chili con carne.
    Maar nogmaals: ben je op zoek naar een lekker snel en niet te bewerkelijke recept, dan is dit receptje zoals ie nu is top!

  • Rood uitje, knoflook, pepertje, fijngesneden paprika en mexicaanse (taco) kruiden.
    Na het vullen nog wat verse koriander erover strooien.

  • Verse fijngehakte knoflook en een jalepeno peper door het gehakt. Ik weet niet of ik chilisaus mee zou bakken, dit gebruik ik zelf alleen als dip op koud ergens overheen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *