Leonie’s week 36: op televisie, in Metro, de laatste Viva, locaties spotten, een traktatie, filmen voor AH en op vakantie!

format_dagboekHoi allemaal! Live vanuit Italië breng ik u: mijn weekdagboek van vorige week. Aangezien het hier de helft van de tijd regent (aaaah)(en nu niet beginnen over hoe mooi weer het in Nederland is) kan ik jullie best eventjes bijpraten over mijn afgelopen week. Het was best een rustige week, maar ik ben met nieuwe dingen bezig die heel veel energie geven; op zakelijk én persoonlijk vlak <3! Klaar voor? Let’s go!

Maandag: locaties spotten & op televisie met m’n eetclub!
Maandag was een a w e s o m e dag. Ik had overdag echt een drukke dag wat werk betreft, hoewel ik je nu al niet meer kan vertellen wat ik allemaal heb gedaan. Maar het was tof. Om 4 uur had ik m’n eerste afspraak met iemand (hierna aangeduid met: partner in crime) die ik tijdelijk in dienst neem voor een project waar ik jullie later meer over kan vertellen. Hoe spannend (irritant) is dat?! 😀 Serious shit!

img_7753

Maandagavond gingen we eten met mijn eetclub. We verzamelden allemaal hapjes (ik maakte springrolls) en zaten om 21:30 uur met z’n allen (min Willy :() voor de tv omdat we mee deden aan het nieuwe SBS6 programma ‘Over smaak valt te twisten’. VET SPANNEND! Ik was zoooo benieuwd hoe het programma ge-edit zou worden en hoe we het er vanaf zouden brengen op tv, maar het was echt súper leuk. In ‘Over smaak valt te twisten’ gingen we de strijd aan met een andere eetclub. We moesten een voor- en een hoofdgerecht klaarmaken in 2,5 uur voor 20 personen en we verloren KEIHARD, haha. Sorry, spoileralert. Het was alleen wel heel erg leuk en we hebben wel even laten zien dat we de leukste eetclub van het land zijn :D.

untitled-1

Overigens wisten wij natuurlijk al lang dat we dik verloren hadden, omdat de opnames een paar maanden geleden waren, maar we mochten niks zeggen. Tegen niemand. Vet moeilijk!

Als je het leuk vindt (dat vind je) dan kun je het hier terugkijken. Duurt een uurtje, maar het is écht een leuk programma dus check dis outttt.

Dinsdag: werken, interview in de Metro & hardlopen (!!!)
Dinsdag was ik overdag druk met werken en wachten in de wachtkamer van de GGD op een vaccinatie die ik kennelijk toch niet nodig had en ‘s middags ging ik… hardlopen! Oh mijn god, ja echt. En dit moet ik toelichten. Ik vind hardlopen nog steeds niks aan, maar ik heb dus bedacht dat ik op voetbal wil (en heb al een heel leuk elftal gevonden in Amsterdam), maar ik kan niet rennen nog, door die knieblessure van een jaar geleden en daarom ben ik nu aan het trainen. En ik moet zeggen dat het redelijk lukt. Yay! Ik vind het alleen thundersaai en heb echt het allerminste doorzettingsvermogen op aarde, dus ik ben benieuwd of ik verder ga komen dan les 5 van Evy’s Start to Run.

img_7774

Ook leuk aan dinsdag: er stond een groot interview in de Metro met deze hier over hoe je kunt besparen en toch fatsoenlijk eten als student. LEUK! Tof ook dat ik dan tegenwoordig allemaal Snaps krijg van mensen die het lezen :D.

img_7756

Woensdag: koffie, strand & traktatie
Woensdag had ik mezelf een vrije dag gegeven. Dat is het voordeel van eigen baas zijn, je kunt gewoon werken wanneer je wil, woehoe! ‘s Ochtends ging ik koffie drinken met een vriendinnetje en ‘s middags ging ik alleen naar het strand. Chill!

img_7791
Thee met Lianne bij de Ebeling

Ik kocht op Amsterdam Sloterdijk nog even de laatste Viva waar ik in sta als Chef Food. Yes, dat lees je goed: ik stop bij de Viva! Ik heb een jaar lang iedere twee weken een pagina in de Viva gevuld met tof voedselnieuws en nu is er een einde aan gekomen. Viva gaat door met iemand anders en ik ga op zoek naar een nieuw leuk project voor erbij. Ik vind het echt tof dat ik dit toch een jaar heb kunnen doen. Dat ik gewoon voor een tijdschrift heb geschreven. Echt, als jong meisje was dat een soort droom en nu is het gewoon klaar. Ik vind het tof :).

img_7812

‘s Avonds kwamen er drie lekkere mannen van Deliveroo bij me langs met een traktatie, omdat Deliveroo (de bezorgdienst) 1 jaar bestaat en dat gevierd moest worden. Lekker! Check hier wat ik kreeg én hoe jij het zelf na kunt maken.

img_7817

Donderdag: filmdag en locaties spotten
Donderdag heb ik altijd een filmdag voor mezelf ingepland en dus ging ik aan de slag. Ik moest een video maken over Leonie’s kipflapje, i.s.m. Albert Heijn en dat vond ik LEUK!

img_7824

‘s Middags had ik wat afspraken staan omtrent mijn Nieuwe Project met m’n partner in crime en dat was zó awesome. We gingen locaties spotten en ik kreeg er duizend energie van. En meer kan ik jullie er nog niet over vertellen, sorry #notsorry 😀

img_7825
Werkafspraak met wijn op het terras

En toen zat ik m’n hersenen te kraken om te bedenken wat ik dan in godsnaam ‘s avonds had gedaan en ik weet het alweer: slapen. Ik viel om half 8 als een blok in slaap op de bank (wijn ‘s middags werkt gewoon moeilijk) en om half 11 werd ik weer wakker. Om vervolgens tot 2 uur ‘s nachts te werken; dat kan óók als eigen baas :D.

img_7829
Lekker werken midden in de nacht!

Vrijdag: werken, voedselbank en vétte uitnodiging
Vrijdag overdag was ik weer lekker aan het werk. Ik zou zaterdag op vakantie gaan en er moest nog wel even het een en ander gebeuren. maar dat ging heerlijk.

‘s Middags bracht ik een bezoekje aan de voedselbank in Amsterdam. Ik krijg als blogger super veel eten toegestuurd altijd en hoewel ik er écht dankbaar voor ben, is het vaak best veel en kunnen andere mensen het af en toe beter gebruiken dan ik. Ik vind het heel tof (en ook goed) dat ik dingen toegestuurd krijg, zodat ik jullie ook op de hoogte kan brengen van nieuwe producten, maar ik heb vaak wel veel over. En dat heb ik nu voor het eerst – twee grote tassen vol – allemaal naar de Voedselbank gebracht. En dat voelde heel goed.

img_7840
Op naar de voedselbank!

‘s Avonds zou ik met Clarabella naar een dik feestje gaan van het nieuwe drankje van Heineken en Desperados; Desperados Flare (met glitters <333), maar Claar en ik liepen allebei over van het werk en toen moesten we afzeggen. Vet jammer, want we zouden om half 11 opgehaald worden achter Amsterdam CS en dan naar een geheime locatie gebracht worden. Dat klinkt toch gewoon knetter awesome? I bet it was…

Zaterdag & zondag: op vakantie!
En toen was het zaterdagochtend en was ik knetterbrak van twee flessen wijn die er de avond ervoor toch per ongeluk doorheen waren gegaan in goed gezelschap en toen moest ik naar Schiphol. TIJD VOOR VAKANTIE! Alweer? Ja, alweer.

img_7912

Ieder jaar ga ik met mijn zes lieve vriendinnetjes van de Cock&Cocktails-whatsappgroep op vakantie en daar was het nu tijd voor. Hoewel er twee niet meegaan (boeeee), zitten we nu heerlijk met z’n vieren in Monopoli, Italië. En hoewel het dus af en toe regent en onweert en het momenteel bloedheetbenauwd is, is het hier wel praaachtig. Dus; ik ga maar eens uit bed en genieten van een ontbijtje met burrata en gebakken ei op ons enorme dakterras.

img_7871
Ontbijtsetting on point.
img_7901
Groetjes uit Italië 😀

Volgende week praat ik je bij over onze vakantie, maar nu ga ik er eens even heerlijk van genieten. Ciao Bella’s!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

5 reacties op “Leonie’s week 36: op televisie, in Metro, de laatste Viva, locaties spotten, een traktatie, filmen voor AH en op vakantie!

  • Ohhhh mag ik even zeiken? Ik vind het altijd ZO’N TELEURSTELLING als ik mijn terraswijn in van die lullige, lelijke, lompe wijnglazen krijg als die op de donderdagmiddagfoto staan :'( Of in zo’n waterglaasje, OOK zo’n teleurstelling… De hele wijn-op-het-terras-beleving gaat daarmee teniet…
    Maar verder, ziet eruit als een heerlijke week. Dat dan weer wel. Veel plezier op vakantieeee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *