WIN: Jamie Foodbox t.w.v. €75 met hele mooie producten!

Hoi allemaal! Een hele tijd geleden kreeg ik 2x de Jamie Magazine Foodbox toegestuurd en man, wat zijn die foodboxen fantastisch. Ik mocht toen één box, omdat ik er dus per ongeluk eentje te veel had gekregen, weggeven aan een lezer en dat deed ik maar al te graag, want een Jamie Foodbox WIL JE. Je begrijpt dat ik het dus héél tof vind dat ik onlangs weer werd benaderd door Jamie Magazine om de Foodbox van deze maand onder de aandacht te brengen. Want het is weer een beauty. En het tofste: ik mag er weer een weggeven! Hoe win je? Lees door 😀

De Jamie Magazine Foodbox staat deze keer helemaal in het teken van fairtrade. Nu ben ik zelf niet onwijs bewust met dat soort dingen bezig, maar ik hóu van mooie producten en bij deze box weet je zeker dat er mooie producten in zitten. Bijvoorbeeld de Clipper thee (ben ik dol op), de biologische pindakaas moet ook goed zijn, ik ben onwijs nieuwsgierig naar Mongozo mangobier (mango + bier? Fantastisch!) én er zit Tony Chocolonely in. Nou, ik ben verkocht. Maar er is nog meer! Benieuwd? Check het hier of in de foto hierboven :).

Je kunt de box bestellen via de website van Jamie Magazine voor maar €29,95 (t.w.v. €75), maar je kunt ‘m dus ook winnen via mijn blog! Hoe? Laat op facebook een reactie achter onder deze foto en de origineelste reactie wint. Uiteraard ben ik de jury dus ik bepaal of ’t awesome is of niet, haha. Doe je best! Ik maak de winnaars ergens volgende week bekend. Jamie Magazine gaat de box dan naar je opsturen :).

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

6 reacties op “WIN: Jamie Foodbox t.w.v. €75 met hele mooie producten!

 • Haha, toen ik het lijstje met de inhoud doornam waren mijn eerste gedachten;
  "Hmmmm Tony's… wacht, melk drop? Must try this!"
  "Whuut, mangobier? Dat kan niet slecht zijn" 😀
  Ik wil graag winnen natuurlijk. Stiekem heb ik best een crush op Jamie… Qua uiterlijk is hij niet 100% mijn type maar hij is nog zo schattig jongensachtig en oh wat zou ik het heerlijk vinden als mijn vriend zo fantastisch goed kon koken. Die manier waarop Jamie het zout en andere kruiden zo over het gerecht heen gooit, liefde! Psst, dit gaan we niet aan zijn Jools vertellen he.

 • Fairtrade producten zorgen ervoor dat de boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een beter plekje krijgen in de handelsketen, waar ze eindelijk meer eer en waardering krijgen voor hun goede inzet! Zodoende kunnen zij leven van hun werk en kunnen ze investeren in een duurzame toekomst. Fantastisch toch?! Er komen steeds meer fairtrade producten, super dus dat Jamie dit promoot….you go Jamie!!!

 • Chandrakanthi zegt:

  Ik ben gek op Jamie en zijn recepten! Ben gek op fairtrade producten! Zou heel graag deze box winnen en gebruiken om een blogpost te maken want ben sinds kort bezig met een eigen foodblog=) en ben natuurlijk de eerste reactie^^ (voorzover mijn telefoon dat laat zien)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *