Weekoverzicht

Hallo lezers!

Zoals elke week weer even een update van de dagen waarop ik niet geblogd heb.. Deze week was echt schandalig! Dinsdag heb ik voor ‘t laatst gepost en dit was hoe mijn eet-week verder verliep…

Woensdag: Vlees fondue
Een vriendin was jarig dus gingen we feestelijk eten aan een tafel met lief plastic tafelkleed. Het was best lekker, maar ik probeer nog uit te vinden wat het verschil is tussen frituren en vleesfonduen.. Behalve dan dat ik bij frituren zo ver weg mogelijk van de frituurpan ga zitten (meestal bonjour ik m naar t balkon) en in dit geval het ‘pannetje olie’ op tafel staat. Getsie.

En om even in de fondue sfeer te blijven, gingen we als nagerecht chocoladefonduen:) Mjam.

Donderdag: McDonalds!
Lang niet gehad! Maar ik moest werken en had niets van te voren kaar gemaakt dus toen maar heel slecht maar wel lekker Maccie gegeten… Kipnuggets met hamburger en frietjes. Al had ik wel spijt dat ik 9 nuggets (a 3,95 eu) had genomen terwijl je 2×6=12 nuggets voor 4 eu kan krijgen en ik had nog honger dus shit:( Maargoed.

Vrijdag: Broodje Mozzarella van de broodzaak en een saucijzenbroodje
Ik moet weer eens op Amsterdam centraal eten en omdat het nog steeds crap is om daar te eten, en ik eeeeecht niet wist wat ik nu weer moest halen (Julia’s? BK? Smuller? NY pizza? bleugh) nam ik nu maar eens een broodje..

En nu is het alweer zaterdag en over exact anderhalf uur hebben Bas en ik gereserveerd bij SUMOOOOO SUSHI TIMEE!
Wellicht vanavond een foto!

Oh en morgen ga ik ook uit eten:)

Bye bye!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *