Vistaco’s met guacamole, limoen en salsa

Goedemorgen! Gisteravond heb ik wederom bijzonder lekker gegeten. Ik weet niet wat het is, maar het koken lukt echt vet goed de laatste tijd. Ik eet eigenlijk alleen maar lekker. Love it!

Gisteravond maakte ik vistaco’s; zachte wraps met kabeljauwburgers en heer-lijke ingrediënten. O.a. guacamole en tomatensalsa. Ook maken? Lees verder!

Nodig voor 2 personen ( prima portie, maar ik at dit allemaal alleen op): 2 kabeljauwburgers – 4 kleine wraps (gordita’s) – 1 eetrijpe avocado – 2 theelepels zure room – 1/2 limoen – 1/2 rode peper –  paar tomaatjes – pluk platte peterselie

Bak de kabeljauwburgers in een pan met een klein beetje olie, op middelmatig vuur. Laat ze een minuut of 10 bakken en let op dat de gepaneerde buitenlaag niet verbrandt.

Verwarm vier wraps in een droge pan of de magnetron.

Maak guamacole door de avocado en zure room te mengen (prakken of staafmixeren) en smeer de wraps er mee in. Maak salsa door de tomaatjes fijn te snijden en te mengen met een rood pepertje. Doe dit ook op de wrap. Snijd de kabeljauwburgers doormidden en doe ook op de wrapjes. Top af met wat platte peterselie, peper & zout en knijp er wat limoensap over uit.

EET SMAKELIJK!

Je avondmaaltje ziet er niet alleen echt heel erg tof uit (kleurtjes, I like!), maar smaakt ook nog vet goed. Echt alles is lekker en onmisbaar; van het pittige van de peper, tot het zure van de limoen, tot de heerlijkheid van de kabeljauwburgers en guacamole. Mjam!

Als je deze hele blogpost hebt uitgelezen, dan ben je wat mij betreft verplicht om dit gerecht klaar te maken. Geen excuses! GO! 😀

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

6 reacties op “Vistaco’s met guacamole, limoen en salsa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *