VIDEO: Verschillende soorten zout bij Editie NL

Hoi allemaal! Afgelopen maandag had ik rond lunchtijd een afspraak met Editie NL, omdat ze een item met me wilden filmen over zout. Ik had namelijk een week daarvoor een pakket toegestuurd gekregen met verschillende soorten zout en Editie NL was benieuwd of er nu echt verschil zit in die soorten zout.

Ik heb er natuurlijk de ballen verstand van, en dat gaf ik ook aan aan de telefoon, maar we gingen toch een item schieten. Ik weet namelijk wel wat ik lekker vindt en kan best een mooi verhaal vertellen over hippe zoutpotjes. 😀

Dus, maandag kwamen ze in de Foodhallen, waar ik boven werk, en daar namen we het item op. Ik had me zondagavond intens verdiept in de geschiedenis en wetenschap van zout (iemand een vraag over Himalaya zout, Keltisch zout of Hawaii black zout? SHOUT!), maar uiteindelijk hoefde ik niet heel veel kennis te hebben. Gelukkig.

Het item was gisteravond op tv en je kunt het hier of hierboven terugkijken! Ik ben benieuwd naar jullie reacties…

Ik vond het in ieder geval awesome om te doen, vind dat ik wel even onder de zonnebank mag en mijn zomercoupe terug moet krijgen ennnn vind dat shirt wat ik aan heb óók intens lelijk, maar er staat eten op, dus dat is cool.

En ja, dit alles kwam dus tot stand door deze foto op Instagram. Best wel bizar. Maar leuk! 😀

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8000 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.


LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

Eén reactie op “VIDEO: Verschillende soorten zout bij Editie NL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *