Video: tosti met blauwe muisjes, blauwe hagel en witte chocoladepasta

Joehoe! What time is it? Véél te laat! Vrijdag publiceerde ik de tostivideo van deze week (vorige week) al op YouTube en nu kom ik er pas aan toe om ‘m ook hier te delen. Ik maakte natuurlijk een tosti die helemaal in het teken stond van BABYNIEUWS, hoewel ik ook nog even heb overwogen om een Trump-tosti te maken. Maar veel verder dan een oranje tosti met een beetje vrouwenhaat on the side, kon ik niet komen. Dus: tosti blauwe muisjes it is!

Check de video hier of hieronder en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal. Ja, ik blijf er om vragen, totdat je eindelijk eens op dat linkje klikt! Kleine moeite, veel geluk :D.

Dat was de tostivideo voor deze week! Volgende week ga ik een Sinterklaastosti maken en ik heb de ingrediënten al in huis… Zie ik je dan?

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Eén reactie op “Video: tosti met blauwe muisjes, blauwe hagel en witte chocoladepasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *