Vega kipburgers met kaas, avocado, barbecuesaus, komkommer en mayo

Hoi! Ik weet niet hoe het kan, maar de tijd gaat echt veel te snel. Het is alweer kerst geweest en ik heb een week vakantie en ik heb nu al het gevoel alsof ik compleet achter de feiten aan loop. Er moet nog zo veel gedaan worden, aaah! Het hilarische is dat ik bijna te druk ben met dingen om mijn blog heen (samenwerkingen, evenementen, weet ik het) dat ik bijna geen tijd heb voor het bloggen zelf. En daar gaat dus iets gruwelijk fout. Niet goed. Maar! Deze week ga ik de schade inhalen. Vanochtend ben ik al intens depressief met mijn administratie bezig geweest (de stomme kant van het bloggen) en ik ga nu eens even de dingen uitschrijven die ik vorige week allemaal heb gegeten. Te beginnen met deze vega kipschnitzelburgers van vorige week maandag.

Nodig voor één persoon: 2 vega schnitzels – 6 plakjes komkommer – 1/2 avocado – twee plukken gemengde sla – 1 plakje kaas – barbecuesaus – mayonaise – 2 witte bolletjes

Vouw het plakje kaas in tweeën en leg op iedere nepschnitzel een plakje. Bak de schnitzels gaar in de oven volgens de beschrijving op de verpakking. De kaas gaat nu smelten, love it! Beleg je broodje ondertussen met plakjes komkommer en avocado. Doe dan de schnitzel er op, daar wat mayo, barbecuesaus en sla op en klaar ben je!

Ik had gewoon echt heel erg veel zin in barbecuesaus en het was vegamaandag dus ik moest even een vegetarische variant van een hamburger verzinnen en dit was lekker. Niet onwijs speciaal, maar wel gewoon meer dan prima. Die neppe kipschnitzels vind ik overigens wel echt een succes. Hele relaxte vleesvervanger!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER RECEPTEN MET NEPVLEES:

Eén reactie op “Vega kipburgers met kaas, avocado, barbecuesaus, komkommer en mayo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *