
Nodig voor één persoon: 2 vega schnitzels – 6 plakjes komkommer – 1/2 avocado – twee plukken gemengde sla – 1 plakje kaas – barbecuesaus – mayonaise – 2 witte bolletjes
Vouw het plakje kaas in tweeën en leg op iedere nepschnitzel een plakje. Bak de schnitzels gaar in de oven volgens de beschrijving op de verpakking. De kaas gaat nu smelten, love it! Beleg je broodje ondertussen met plakjes komkommer en avocado. Doe dan de schnitzel er op, daar wat mayo, barbecuesaus en sla op en klaar ben je!
Ik had gewoon echt heel erg veel zin in barbecuesaus en het was vegamaandag dus ik moest even een vegetarische variant van een hamburger verzinnen en dit was lekker. Niet onwijs speciaal, maar wel gewoon meer dan prima. Die neppe kipschnitzels vind ik overigens wel echt een succes. Hele relaxte vleesvervanger!
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM | YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!



Engelina Breakdawn zegt:
klinkt goed