Super snelle Mexicaanse wraps met HAK bonenschotel in stazak

Gesponsord – Hoi! Jongens, ik heb vandaag weer iets tofs voor jullie. Volgens mij worden jullie – net als ik- best wel blij van heel makkelijk koken, toch? Nou, ik heb een product ontdekt dat echt fantastisch is, als je van makkelijk, snel, lekker (!!) en toch gezond houdt: HAK Bonenschotel in stazak. Ja, dit artikel is gesponsord door HAK, maar mijn hemel: wat ben ik hier enthousiast over.

HAK vroeg aan mij om iemand in mijn omgeving bonen voor te schotelen. Wie verdient volgens jou een lekkere, gezonde en makkelijke maaltijd met een bonenschotel van HAK? Ik ging voor vriendin Amber; omdat dat niet de creatiefste kokkin is (lees: één maaltijd voor de hele week) en ik wilde haar laten zien dat goed en lekker koken écht heel makkelijk kan zijn. Zodat er wat meer variatie in het weekmenu van Amber zou komen. Ik verklap nu alvast: missie geslaagd.

bonenschotel_amber

Die HAK bonenschotel uit stazak is al hartstikke compleet; er zitten bonen in, wat groentes (doperwten, paprika, tomaat) en het geheel zit in een saus, met een Mexicaans smaakje (maar er zijn geen kunstmatige dingen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd). Ik vind het gewoon super relaxt dat je het letterlijk alleen nog op hoeft te warmen en er iets van wraps of rijst of couscous ofzo bij te maken en dat je dan een complete maaltijd hebt. Die ook nog lekker is! En gezond, want bonen zitten vol vitaminen, mineralen, vezels en plantaardige eiwitten en dat zijn allemaal dingen die top voor je zijn.

Benieuwd naar het knetterrrrrsimpele recept van deze wraps met bonen erbij? Aan de slag!

Nodig voor twee personen: 1 x HAK Kidneybonen Chili in stazak – 1 avocado – 4 wraps – beetje rucola – eventueel geraspte kaas

Jep: that’s it.

Verwarm de bonenschotel in een pannetje (zonder olie) totdat het geheel warm is, maar laat het niet koken. Verwarm de wraps in de magnetron en snijd een avocado in plakjes.

Vul de wraps vervolgens met de bonen, verdeel er wat avocado over en wat rucola en eventueel nog een beetje geraspte kaas. En dan ben je al klaar. Eet smakelijk!

hak2

En smakelijk hebben we zeker gegeten. Mennnn, wat ben ik hier enthousiast over. Echt, we eten met z’n allen veel te weinig bonen! Maar daar gaan we wat aan doen…

Wie zet jij bonen voor? Heb je iemand in je omgeving die altijd te druk is om te koken? Of er gewoonweg geen zin in heeft? Of denkt dat koken ingewikkeld is? Zet zo iemand alsjeblieft deze bonenschotel voor. Echt; koken is zó simpel. En zo veel beter (en goedkoper) dan kant-en klaar/afhaal/eten bestellen. Hup: die keuken in!

WINACTIE
Ook zin om iemand bonen voor te schotelen of zelf aan de slag te gaan met HAK? Op Facebook.com/Gewoonwateenstudentjesavondseet kun je nu een pakket van HAK winnen!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 25.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a…

4 reacties op “Super snelle Mexicaanse wraps met HAK bonenschotel in stazak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *