Spaghetti met vega gehakt, pastasaus, mozzarella en tomaatjes

pstaMorning everyone! Gisteravond heb ik echt een lucky bloggersmaaltijd gegeten. Dat wil zeggen; ik dacht dat ik geen eten in huis had, maar had deze week weer wat pakketjes ontvangen en daar kon ik toch best een fatsoenlijke maaltijd van maken. Van Bertolli had ik pastasaus gekregen (Kaas & basilicum, in een zak) en van &Samhoud had ik vega gehakt gekregen, gemaakt van wortel en tomaat. Prima! Gisteravond at ik dus pasta.

Nodig voor één persoon: 1/2 bakje &Samhoud vega gehakt (AH) – 1/2 zak Bertolli saus Kaas & Basilicum – spaghetti – paar cherrytomaatjes – halve bol mozzarella – eventueel peterselie

Kook de pasta gaar. Bak het gehakt eventjes in een pannetje zodat het warm wordt en voeg dan de saus toe en eventueel wat water. Het wordt anders namelijk echt een hele dikke rare saus. Schep de saus door de spaghetti en top af met wat rauwe cherrytomaatjes, mozzarella en eventueel wat peterselie. KLAAR!

Heel simpel en prima te eten. Niet echt een hele inspirerende maaltijd moet ik toegeven. En ik zou het zelf ook niet nog eens klaarmaken, daar was het echt te saai voor. Maar ik had gisteravond nog een kookworkshop en daar zou ik nog intens lekker gaan eten (binnenkort komt de vlog daarover online!), dus dit was even een prima avondmaal.

Oh en die Bertolli saus Kaas & Basilicum is lekker! Ik had verwacht dat dat dan een hele gare kazige saus is en ik ben niet echt een enorme kaasliefhebber, maar ik vond ‘t eigenlijk gewoon naar bolognesesaus smaken. En het vega gehakt van &Samhoud vond ik ook prima. Ik vind vega gehakt altijd een klein beetje smaken naar roggebrood, maar als je het door een gerecht heen mengt, is het goed te doen. 😀

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al bijna 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

2 reacties op “Spaghetti met vega gehakt, pastasaus, mozzarella en tomaatjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *