Simpele lasagne met gehakt en Italiaanse groentes

Goedenavond ๐Ÿ™‚ Vandaag had ik intenssss veel zin in lasagne maar toen ik tot vrij laat op kantoor zat, had ik geen zin in een ovenschotel van 40 minuten.. Totdat ik naar de AH ging en bedacht dat je het ook best anders kan maken dan ik gewend ben. Dus werd ’t vanavond toch lasagne ๐Ÿ˜€

In een pan bak je het gehakt rul, hieraan voeg je de Italiaanse groentes (gewoon een zak van de AH) en pastasaus (ik gebruikte Bertolli zongedroogde tomaat en oregano) toe. In een kleine ovenschaal (ideaal voor 1 persoon!) bouw je de lasagne op met verse (!) lasagnebladen; die zijn niet alleen lekkerder, ze gaan ook veel korter in de oven! Je eindigt met een lasagneblad, strooit daar kaas overheen en topt af met kappertjes, mjam. 20 minuutjes in de oven, et voilร !

Een super simpel gerecht omdat je niets hoeft te snijden (i love) en je eigenlijk alleen alles in een pan en daarna in een overschaal doet. En toch erg lekker!

Dat was ’t weer voor vandaag. BIS MORGEN!

PS: Ik eet lasagne altijd met Doritos, gek hรจ? Wel lekker ๐Ÿ™‚

PPS: Mijn Hemel!! Tijdens het typen van dit berichtje was ik opeens weer op 3FM! Weer een leuke vermelding van m’n blog!!

3 reacties op “Simpele lasagne met gehakt en Italiaanse groentes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *