Hallo daar! Vanmiddag heb ik heerlijke cupcakes gemaakt en dat wilde ik even met jullie delen:) Ik gebruikte zo’n mix van de Ah waar je alleen water aan toe hoeft te voegen dus super makkelijk; je roert wat en klaar. Maar ik maakte ze een beetje specialer door er twee dadels (op 6 cupcakes) en wat walnoten door te doen. Het hoeft ook maar 20 minuutjes op 190C in de oven en dan is het al klaar… Super simpel en onwijs lekker!
Die dadels en walnoten heb ik al eens eerder in cupcakes gedaan, maar dan met een ander (moeilijker) recept en dat was ZO mislukt; bekijk het hier (links uiteraard hahahaha). Maar ik was wel benieuwd hoe het nou zou moeten smaken en dus vandaag de herkansing. Alleen dan met een veel makkelijker recept; er kan eigelijk niks mis gaan. Hahaha.
Anyway, dat wilde ik even delen:) Straks een blogje online van mijn vega nasi!
Misschien vind je dit ook lekker:
Nathalie zegt:
Ziet er goed uit! Ik gebruikte ook al ooit zo'n mix van de AH waar je enkel water bij moest doen maar die vond ik echt niet lekker, zo'n zwaar deeg… Mijn favo voor perfecte cupcakes is zo'n standaard doos koopmans cakemix voor boerencake. Daar haal je ongeveer 20 cupcakes uit en dat is echt een hele goede basis. Zo'n doos staat hier altijd in de kast 🙂
leonie zegt:
Thanks! Ik vind het op zich wel lekker deeg; de cakejes worden een beetje klef aan de onderkant maar toch krokant bovenop… Maar die mix voor boerencake is dus heerlijk? Dat is zeker meer werk dan alleen water toevoegen? 😉
Nathalie zegt:
Heerlijk is veel gezegd (ik doe er soms nog een zakje vanillesuiker of een scheutje vanille aroma bij omdat ik een vanilla adict ben) maar ideaal als basic cakeje ja. Ik zet ze dan altijd voor 20 min aan 160 in de oven. Maar ja, wel 5 min meer werk dan alleen maar water :p
Dat gezegd moet ik eerlijk bekennen dat de aller lekkerste brownie mix die er is dus net wél diegenen is waar allemaal maar water bij moet (die van Homemade)*jawel, ik probeer ze allemaal uit :p
leonie zegt:
Ja die brownie-mix ken ik! Daar hou ik van; alleen water toevoegen. Maar vooral omdat ik zo slecht in bakken ben dat het altijd fout gaat als ik meer ingrediënten moet toevoegen (ook al hou ik me aan de juiste hoeveelheden).. Koken kan ik dan weer wel:P haha