Quesadilla’s met pesto, mozzarella, avocado en tomaat

Hoi! Vandaag heb ik weer eens een super boring recept voor je. Ik wist zaterdag niet zo goed wat ik wilde eten en had niet echt bijzonder veel zin om te koken (en ook niet echt trek?), dus ik maakte iets heel simpels en het bleek achteraf ook gewoon echt tergend saai te zijn. Maar goed; zoals je van me gewend bent schrijf ik ook over die maaltjes, puur zodat je er misschien lering uit haalt óf het recept zelf kan verbeteren :D.

Nodig voor twee personen: 4 grote wraps – 1 bol buffelmozzarella – 1 avocado – 1 tomaat – beetje crème fraîche – paar theelepels pesto – geraspte kaas

Snijd avocado en tomaat in plakjes en scheur de mozzarella in stukken. Smeer de helft van een wrap in met crème fraîche en beleg een kwart met stukjes avocado, tomaat en mozzarella. Top af met pesto en wat geraspte kaas en vouw de wrap vervolgens dicht in een kwartje (zie foto). Bak deze tussen een grill-ijzer af totdat ze mooi bruin zijn en de kaas gesmolten is. En dan kun je eten.

ed

Geen eet smakelijk dit keer? Nee. Dit was echt S A A I. In hoofdletters ja. Hoe dat nou komt? Omdat ik echt alleen maar middelmatige smaken heb gebruikt. Of weeïge smaken. Kijk, zo’n avocado en mozzarella versterken elkaar niet echt. En crème fraîche zwakt het al helemaal af. Van die pesto had ik nog wel hoge verwachtingen, maar die bleek ook gewoon totaal niet op z’n plek. En een beetje peper en zout mochten ook niet baten. En gek genoeg was de geraspte kaas al helemaal geen toevoeging; die maakte de boel vooral kledderig en nog meer een smakeloos geheel. Nee, dit was geen aanrader. Prima maaltje, maar daar doen we ‘t niet voor.

Weet jij een beter recept? Laat het hieronder weten!

Word jij nummer 35.000?
Ik heb bijna 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D.

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

Sponsor je girllll
En ja mensen, ik heb nóg iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Thanks!

2 reacties op “Quesadilla’s met pesto, mozzarella, avocado en tomaat

  • Christine zegt:

    Hmmm… misschien de mozzarella, creme fraiche en geraspte kaas in 1x vervangen door geitenkaas? En dan idd de pesto eruit laten, maar wat meer tomaat en knoflook(poeder) toevoegen? Denk dat je dan al wat meer pit creëert 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *