PIZZA CHALLENGE + drie nieuwe pizza’s met groentebodem van Dr. Oetker

Gesponsord – Leuke mensen! Gisteravond was ik te zien in RTL Boulevard om te kletsen over… PIZZA’s! Check het hier! En vandaag vul ik dat verhaal nog eventjes aan met een rete leuke video. Ik heb namelijk de PIZZA CHALLENGE voor je opgenomen. Dit is een challenge waarbij je een pizza klaar gaat maken met super random ingrediënten. En als ik zeg super random, dan bedoel ik super random. Op mijn keukentafel lagen o.a. voor me klaar: paaseieren, zalm, Oreo’s, brie, kaas, banaan en nog veel meer interessante ingrediënten. En ik maakte er een pizza mee.

Gelukkig had ik wel een goed alternatief achter de hand, voor het geval mijn pizza echt niet te eten zou zijn. Dr. Oetker komt deze week namelijk met drie nieuwe pizza’s in de diepvries van de supermarkten; een groene pizza met een bodem waarin spinazie verwerkt zit, een roze pizza met bietjes in de bodem en een gele pizza met bloemkool in de bodem. Groentepizza’s!

Check de video waarin ik mijn crazy pizza klaarmaak en zie aan het einde mijn oordeel over de nieuwe pizza’s van Dr. Oetker. Check de video hierrrr of hieronder:

Ben je op zoek naar meer info over de YES IT’S PIZZA groentepizza’s van Dr. Oetker? Check deze website. Meer inspiratie nodig voor toffe alternatieve bodems voor je pizza? Check drie van mijn recepten op de website van RTL Boulevard!

Let’s pizza! 😀

Ik zou het knettervet vinden als je mijn boeken kocht
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk is al bijna op. Snel naar de winkel of bestellen dus! Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

3 reacties op “PIZZA CHALLENGE + drie nieuwe pizza’s met groentebodem van Dr. Oetker

  • Jammer, ik hoopte dat het een fathead bodem was. Maar helaas alsnog bomvol khd. Maar erg leuk idee! Het zal nog best lekker kunnen zijn ook! En voor studenten of hardwerkende mensen die niet vaak koken, toch nog wat extra groentjes.

    • Een beetje wel. Gelukkig heb ik veel ingrediënten gebruikt die ik ‘toch nog random in huis had’, die anders misschien wel over de datum waren gegaan… 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *