Pannenkoeken met hoofdpijn, kaas, stroop en suiker

Hallo 🙂 Ik heb de worst hoofdpijn sinds tijden en typ dit blogje daarom snel en met één oog half dicht. Ik kookte vanavond totaal onfatsoenlijk omdat ik dus een dikke lading hoofdpijn heb en geen zin had in boodschappen en dus iets maakte van wat er nog in huis was: meel, ei, melk en kaas. PANNENKOEKEN! Ik at er maar twee, wat veel te weinig is en heb me daarna hmhm gedaan (hoe zeg je dit? tegoed gedaan? teniet gedaan?) aan gevulde koeken (weinig bevredigend kan ik je zeggen), maar op zich heb ik genoeg in m’n buik om de hele avond op de bank te hangen.

Nodig voor één persoon: 1 ei – een scheut melk – een beetje bloem – wat suiker – 3 plakken kaas – stroop

Ik heb geen flauw idee welke hoeveelheden ik heb gebruikt omdat ik 1. geen ruk zie door de sterretjes voor m’n ogen en 2. zomaar wat heb gedaan. Het beslag was in ieder geval dikkig en het bakte goed in de pan. Bak de pannenkoek in bakboter eerst aan beide kanten gaar, doe er dan anderhalve plak kaas op, vouw dicht en laat smelten. Met deze hoeveelheid (die dus totaal onduidelijk is, op dat ene ei na), maakte ik twee dikke pannenkoeken. En ze waren verrukkelijk.

Dus, nu over en uit en op naar bed! Of zal ik nog een tosti gaan maken? M’n buik begint wel een beetje te rommelen…

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

VEEL LEKKERDER:

6 reacties op “Pannenkoeken met hoofdpijn, kaas, stroop en suiker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *