
Je snijdt kipfilet in blokjes en bakt deze in een hapjespan. Hier voeg je gesneden ui en gele paprika aan toe. Als het gaar is doe je er 400 ML water en de paella-rijst (uit de Knorr verpakking) bij. Dit breng je aan de kook. Als het kookt doe je de groentenmix erdoor en dit laat je 15 minuten zachtjes verder koken. Dan is het als het goed is droog gekookt en dan schep je de kruidenmix en de vis er doorheen. Ik gebruikte garnaaltjes. Dit laat je nog 5 tot 8 minuten op het vuur staan en dan is het klaar!
Ik vond het lekker. Een beetje droog en ‘t leek best veel op Nasi (lijkt me niet de bedoeling?) maar het was prima te eten.
Dat was het voor vandaag! Morgen weer vega maandag. Tot dan!
Anoniem zegt:
Paella van een Knorr Wereldgerecht telt natuurlijk niet echt als paella he… 😉
Als je het nog eens aan durft een iets meer tijd hebt, hier nog een makkelijk een lekker recept dat ik vaak gebruik voor paella (ik gebruik wel altijd kipfilet i.p.v. kluifjes): http://www.ah.nl/recepten/recept?id=330802&rq=paella&sr_type=recipe&lp_sortProperty=rating