Oxfam Novib Student Challenge 2012

Hallo lieve lezers! Vanavond heb ik eventjes echt geen zin om te koken en dat doe ik dus ook niet, maar ik wil toch even een blogberichtje schrijven over iets anders food-gerelateerds… Ik werd namelijk een paar dagen geleden benaderd door iemand van Oxfam Novib over De Ofxam Novib Student Challenge 2012. Nu ben ik helemaal niet heel erg bezig met millieu en ontwikkelingshulp en groen en blabla, maar ik dacht baat ’t niet, dan schaadt ’t niet; ik kan er best iets over op m’n blog plaatsen. (Bovendien ben ik GROOT fan van Coldplay en zij steunen Oxfam Novib, dus ze moeten we iets goed doen… Toch?).

Anyway, de challenge houdt in dat je een groep mensen verzameld en daarvoor een diner organiseert waarbij je geld ophaalt voor een Oxfam Novib project in Niger. Dit kun je dus bijvoorbeeld doen met een groep studiegenoten, je vereniging of gewoon met vrienden. Heel gezellig en ’t lijkt mij een leuke uitdaging om voor een grote groep mensen te koken. (+ Je kunt ook nog iets winnen).

Nu is dit mijn uitleg misschien niet helemaal duidelijk en dat je meteen denkt JOTTEM dat ga ik doen, maar neem eens een kijkje op Oxfamnovib.nl/studentchallenge, dan wordt ’t je misschien wat helderder.

Ik weet nog niet of ik er zelf aan mee ga doen, maar ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden en wie er mee gaat doen. Misschien is iemand zelfs ge├»nteresseerd om zoiets samen in Amsterdam op te zetten? Ik hoor ’t graag!

Dus, vanavond even niet m’n avondeten online, maar toch een berichtje. Dat was ‘m, tot morgen!

4 reacties op “Oxfam Novib Student Challenge 2012

  • Toevallig heb ik van de week er over nagedacht. Ik ben ook niet echt bezig met het milieu etc. Ik studeer pedagogiek en afgelopen week hadden we het over ontwikkelingsorganisaties. Toen dacht ik, kan ik me daar niet voor inzetten? Ik wil niet flyeren of mensen overtuigen,maar dit vind ik een mooi initiatief. Ga het maar eens overwegen..!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *