Ontvang gratis een pakket van Boursin en inspireer mee!

11Gesponsord – Hi there! Yes! Het is weer tijd voor een bloginsiders campagne! Dat betekent dat veel van jullie, mijn lezers, mee mogen doen met een campagne die ik ook doe. En dat betekent dat je een heel mooi pakket toegestuurd krijgt met allemaal lekkere dingen (gratis!), waar jij – net als ik altijd probeer te doen – je omgeving mee gaat inspireren.

De vorige bloginsiders campagne die ik hier op mijn blog met 100(!!) lezers deed was een groot succes en super leuk! Dit keer mogen we aan de slag met Boursin. En dat vind ik a w e s o m e, want welke student houdt er nou niet van Boursin? 😀

Het werkt als volgt: geef je via deze link op als bloginsider van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Er mogen in totaal ongeveer 50 lezers van mijn blog meedoen. Vervolgens krijg je een tof verrassingspakket van Boursin thuisgestuurd en daarmee mag jij jezelf, vrienden of familie (of wie je ook wil) het ideale begin van het weekend laten beleven. Organiseer een borrel of laat op een andere manier zien hoe jouw ideale vrijdagmiddag/avond eruit ziet, mét Boursin. Lekker aan de slag dus!

Daarna ga je meer mensen inspireren; deel een aantal keer op social media hoe jouw ideale vrijdagmiddag/avond er met Boursin uit ziet. Maak lekkere borrelhapjes en wees creatief! Je krijgt hier tzt nog uitgebreider uitleg over ;-).

flammkuchen_netflix
Deze mag in het rijtje ‘ideale vrijdagavonden’ als je het mij vraagt

En last but not least: als afsluiter van de campagne wordt er een heel gaaf evenement georganiseerd waar lezers en bloggers elkaar ontmoeten. Hier ben ik natuurlijk bij (kunnen we eindelijk eens in real life kletsen), maar ook Pauline (Uitpaulineskeuken.nl) en Willemijn en Martine (2wmn.nl) zijn hier aanwezig met lezers. Oh en het allerbelangrijkst: het wordt een heerlijke vrijdagmiddag mét Boursin hapjes. Want dat is waar het allemaal om draait ;-).

Klinkt dit leuk en denk je: ik wil meedoen? TOF! Je kunt je hier aanmelden voor de bloginsiders campagne. Je krijgt uiteindelijk een mail als je geselecteerd bent.

Zoals ik al zei; de vorige campagne verliep erg goed, dus ik denk dat het nu ook weer een gezellige boel gaat worden. Door mee te doen kun je even zelf ervaren hoe leuk het is om blogger te zijn; om gratis pakketjes te krijgen en anderen te inspireren met jouw ideeën!

Ik kijk uit naar jullie inzendingen!

Oh, en heb je de vorige keer meegedaan aan de bloginsiders campagne en wil je nu weer? Geen probleem! Je kunt je gewoon opgeven :D.

IK HEB EEN KOOKBOEK!
YES! Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf enBol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

11 reacties op “Ontvang gratis een pakket van Boursin en inspireer mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *