Lunch: Salade met Parmaham, granaatappelpitjes en balsamico-siroop

Hello there! Hier ben ik weer met een veel mooier maaltje, dan mijn vorige gele blogpost. Ik vertelde in een eerdere blog al dat ik zondag enigzins brak was en dat mijn brakdag zich uitte in honger naar fatsoenlijk eten. Dit resulteerde in een verrukkelijke lunchsalade om drie uur ‘s middags, die ik jullie niet wil onthouden!

Nodig voor รฉรฉn persoon, lunchportie: 2 handen veldsla – 1 pak Parmaham AH (die is goddelijk) – een eetlepel granaatappelpitjes – wat balsamico siroop (gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt)

Nou, rara hoe zou je dit nou klaarmaken? Sla op je bord, ham er bij, pitjes er bij, dressing er over. Klaar!

De smaken waren heerlijk bij elkaar, maar de granaatappelpitjes zijn wel mega onhandig om te eten, omdat je het pitje zelf dus niet kan eten. Alleen het weinige stukje vrucht dat er omheen zit. Wat overigens wel heerlijk van smaak is, een beetje bitter en fris en zoet, maar niet echt praktisch. (Of naja, ik vond het heel raar on die hele pit te eten, alsof je druiven met pit eet..).

Zo, blij dat er weer een mooiere maaltijd bovenaan m’n homepage staat haha.

Tot vanavond bij m’n kip-kerrie-blog!

[Trouwens, wat ik ook nog wilde zeggen: we hebben bij DeLaMar nu een toffe stage-vacature (online marketing, narrowcasting en webredactie) uitstaan en zijn vooral op zoek naar CMD-studenten. Ik heb de stage zelf ook gedaan en vond ‘t heel tof, รฉn werk nu bij DeLaMar. Hierrrr meer info en solliciteren.]

Misschien vind je dit ook lekker:


16 reacties op “Lunch: Salade met Parmaham, granaatappelpitjes en balsamico-siroop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *