Lunch: Brood met kipshoarma, Griekse yoghurt, ijsbergsla en gebakken rode paprika

Goedenavond allemaal! Ik typ dit berichtje vanuit een ander huisje, met een kat op schoot!! :D. Ik woon drie weekjes ergens anders om op de kat van een collega te passen. TE LEUK! Ik ben echt een vreselijke cat-lover en mag nu lekker voor James zorgen! En dus woon ik ook even ergens anders. En daarom zul je de komende drie weken even heel ander servies langs zien komen hier op m’n blog. Vet leuk! M’n collega heeft behoorlijk dezelfde smaak als ik, dus dat komt wel goed 🙂

Vandaag lunchte ik een heerlijke lunch nadat ik deze foto van Lekkerensimpel.com op instagram tegenkwam. Mmmm, daar had ik ook zin in! En dus maakte ik iets vergelijkbaars:) Overigens komen alle ingrediënten nu van de Dirk, omdat dat nu even de dichtstbijzijnde supermarkt is.

Nodig voor één broodje: 50gr kipfilet – twee eetlepels shoarmakruiden – 1/4 rode paprika – een pluk ijsbergsla – 2 eetlepels Griekse yoghurt – (Turks) brood

Snij de kip in kleine stukjes en roer de kruiden er doorheen. Bak de kip samen met de in stukken gesneden rode paprika in 10 minuutjes gaar en knapperig. Smeer je broodje in met Griekse yoghurt, doe de sla er op en leg vervolgense de gebakken kip en paprika er op. Klaar!

Het was héél lekker. Dit zou je ook prima kunnen eten als avondeten. Alleen zou ik dan een grotere portie doen en een Turks brood gebruiken, dat zou het nog lekkerder maken.

Vanavond eet ik een echte classic: spaghetti met Doritos!  Hoewel ik trouwens gister ook al spaghetti at, maar wel heel anders. Dat blogje komt zo nog online… Tot zo?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Lunch: Brood met kipshoarma, Griekse yoghurt, ijsbergsla en gebakken rode paprika

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *