LIVEBLOG: De dag van de boeklancering!


WIEHOE! VANDAAG IS HET ZO VER! En toen dacht ik; joh ik ga vandaag een liveblog bijhouden! In deze blogpost komen de hele dag updates te staan van mijn dag vandaag. Om 17 uur begint de lancering, maar voor die tijd moet er nog van alles gebeuren… Lees je mee?

Update, een paar dagen later…
Inmiddels is het donderdag en ben ik weer geland op aarde. Een beetje tenminste.

The PostOnline publiceerde een recensie van het boek en die is GOED!! 😀 Check ‘t hier.

In de nacht van 22 op 23 oktober was ik op Radio1! Benieuwd wat ik vind van foodtrends, of je zelf kapsalon kunt maken en meer? Luister het item hier terug, vanaf 1uur40, het duurt 8 minuutjes.

Update the day after….
Ooooh, ik zit zo sky-high op een roze wolk. Wat een toffe avond! En vandaag was ik er alweer druk mee; het boek. Om half 1 werd ik gebeld voor een radio-interview dat vannacht tussen 4 en 6 uur wordt uitgezonden op radio 2 en daarna had ik opnames met RTV Noord Holland voor NHLeeft. Dat kun je inmiddels HIER terugkijken. En het is heel leuk! Oh! En er staat een interview in het Dagblad van het Noorden, dat kun je hier teruglezen. Oh! En als je benieuwd bent naar een korte sfeerimpressie van de boekpresentatie, dan kun je hier het filmpje van Ondertussen.nl terugkijken!

Ook leuk: HollandStyle tipt mijn boek: check dis outtt.

Ook leuk: Ik heb vanmiddag een filmpje opgenomen over de goodiebag! En je kunt ‘m winnen! Hij komt vanavond nog online… Hopelijk ;-).

Update 23:40 uur:
Ik denk dat dit de laatste update is van vanavond. Ik ben doodmoe en sta tegelijk stijf van de adrenaline. Jeetje, was was het geweldig. Iedereen die er was (het waren er veel!) ontzettend bedankt voor een prachtige avond! Iedereen die me vandaag een berichtje heeft gestuurd (twitter/facebook/instagram/whatsapp)- ik ben echt overlaaaaaden met prachtige berichtjes – SUPER BEDANKT! Jullie hebben mijn dag gemaakt 🙂

Ik ben een gelukkig mens. En nu ga ik slapen :). WAAAAAAAAAAAAH.

Update 23:32 uur:
Oh, ik vergeet nog te zeggen dat we echt vet verrukkelijk heerlijk hebben gegeten bij Pacific! Ze hadden dus mijn preistamppot met chorizo en parmezaanse kaas op de kaart staan (en die was goed!!), maar ik bestelde zelf een hamburger. En ik denk dat ik best wel durf te zeggen dat dit absoluut in de buurt kwam van de lekkerste burger die ik ooit heb gegeten. Jemig, van het brood, tot het vlees van de burger, de saus, de rode kool en saus die erop zaten, álles was goddelijk aan deze burger. Vette aanrader (haha)!

Update 23:30 uur:
De avond was echt fantastisch maar wat ben ik ook gigantisch verwend met prachtig bloemen en cadeau’s! Van vriendinnetjes kreeg ik een symbolisch cadeau; een boekenplank waar ook de volgende vijf boeken op kunnen komen ;-). Van mijn ouders&zus kreeg ik echt het mooiste cadeau ooit; een wijnkoeler met ingegraveerd: Ter ere van je kookboek Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet. Echt tof. Maar nóg toffer, was dit kettinkje dat ik van mijn ouders&zus kreeg. Ik vind ‘m echt prachtig! Wat een verwennerij! En daarnaast echt nog suuuuuuper mooie bloemen en geweldige kaarten met hilarische teksten en mooie wensen :D.Update 23:26 uur:
Lindanieuws.nl heeft een leuk artikel online gezet over mijn blog!! Lees het hierrrrrr!

Update 23:20 uur:
Ik heb wat foto’s online gegooid! 😀 Check dis ouuuuuut.

Update 22:42 uur:
OH JONGENS, het was zo leuk!! Sorry voor de weinige updates. Hier een samenvatting:

Om 4 uur waren vriendlief en vriendin Mikki bij me en gingen we met de auto, volgepropt met goodiebags, richting Pacific Westerpark. Het viel best mee met mijn zenuwen. Ik had vooral echt kriebels in m’n buik. Zo heerlijk!

Om half 5 was ik echt in Pacific met de goodiebags en daar waren meteen al een paar mensen, super fijn! Ook waren er al drie lezers aanwezig om de boeken te verkopen (waarvoor super thanks!!). Langzaamaan druppelden er allemaal mensen binnen en dat was zo leuk! Echt allemaal mensen die ik ken, maar allemaal van hele aparte groepjes die elkaar normaal nooit spreken. Er waren vrienden van school, familie van Bas en van mij, nichten die ik normaal bijna nooit zie, ooms die ik amper spreek, vrienden, collega’s, medebloggers en m’n liefste vriendinnen. Het was zoooooo fijn, zo leuk!

Om kwart voor 6 begon het speechen. Het ging nog steeds vrij goed met m’n zenuwen, maar toen Juliët (van de uitgeverij) een kick-ass speech aan het geven was, werd ik wel even nerveus, AAH. Bovendien, alle toffe dingen die ze vertelde gingen over míj! Oooh wat onwerkelijk!!

En toen was het mijn beurt. Juliet gaf het woord aan mij en ik mocht mijn speech gaan houden. Pfoe, wat spannend. Ik dacht aan ‘t begin; ik ga gewoon 2 minuutjes wat zeggen en that’s it. No biggie. Maar toen ik daar eenmaal stond, kwamen toch wel alle verhalen er uit die ik wilde vertellen. Het ging echt best wel goed! Behalve dan dat ik ontzettend gigantisch buiten adem was van de spanning en daardoor gruwelijk snel aan het ratelen was hahahha. Maar volgens mij was het heel leuk! Echt, zo tof!!

Natuurlijk heb ik mensen bedankt die me hebben geholpen bij het kookboek (Paul, Juliët, vrienden, familie, Tine, Martien en duizend meer) en daarna was het moment daar om het eerste exemplaar te overhandigen aan iemand die ik inspirerend vind. En dat is… Serena Verbon van Beautylab.nl! Zij kreeg het eerste exemplaar omdat ze voor mij echt een voorbeeld is van hoe bloggen heel cool, professioneel en superawesome kan zijn. Dus :D. Daarna speechte Serena nog eventjes over hoe we elkaar kennen enzo en daarna was het tijd voor de borrel!

Ik kondige nog even aan dat iedereen het boek kon kopen en dat de eerste 50 kopers een goodiebag zouden krijgen. En dat hebben we geweten, iedereen meteen in de rij voor een boek! 😀 Haha! Super tof. Over die goodiebag ga ik overigens nog meer vertellen want die kun je WINNEN! Maar dat komt later.

Pfoe, toen was het speechen voorbij en kreeg ik echt een gruwelijk hard applaus en toen had ik het niet meer. Man, alle spanning van de laatste maanden kwam er uit. Het is zo zo zo tof om dit te doen en ik ben zo blij dat ik dit mee kan maken. Ik ben ook zo trots op wat het is geworden en dat ik dit op m’n 24e al gedaan heb! En dat iedereen zo enthousiast is en alle lieve reacties van iedereen :D. Oooh, het was echt heel heel heel cool. Dus toen moest ik huilen, hahaha. Maar m’n moeder een zus ook. Dus. 😀

Pfoe, en daarna, het was inmiddels een uurtje of 6, werd het tijd om te signeren. Echt hilarisch; ik dacht: dat doe ik wel even. Nou, niet dus! Er stond niet alleen een flinke rij voor het kopen van het boek, er stond ook een dikke rij voor het signeren. Super leuk! En super onwennig, hahahaha. Iedereen kreeg natuurlijk een persoonlijk verhaaltje én een handtekening en sommigen wilden nog op de foto:D.

Om een uur of 7 was ik klaar met signeren en werd het echt tijd om te borrelen. Heerlijk om te kletsen met allemaal vrienden, familie, bekenden en weet ik wie allemaal niet. En iedereen was super enthousaist en plaatsvervangend trots op het boek. ZO LEUK!

Oh man, ik gun iedereen zo’n avond. Het was ge-wel-dig. Ik zit op een roze wolk. Zo onwerkelijk en ook zo zo zo zo zo mooi om mee te maken.

Update 22:09 uur:
OH MIJN GOD IK HAD TOTAAL GEEN BEREIK IN PACIFIC MAAR HET WAS ZOOOOOOOOOOOO LEUK! Ik vertel straks meer 😀 😀 😀

Update 14:28 uur:
Volgens mij ben ik er klaar voor! De make-up zit er op, nagellak zit en ik ben nog steeds niet uit outfit 1 of 2. Maar dat beslis ik wel op ‘t laatste moment. De speech is ook af! Dus ik geloof, dat ik er echt klaar voor ben…

update 13:45 uur:
Win het boek via Studenten.net! Er kwam zojuist een artikel online 🙂

update 13:39 uur:
Berichtje van de uitgeverij! De boeken die al via deze link zijn besteld, worden vandaag verstuurd! Heb je dus morgen in huis! De rest van de boeken liggen vanaf donderdag in de winkel… Oooooh, nog even geduld! Als je vandaag nog voor 4 uur besteld via Soemer, heb je het boek morgen in handen :).

update 13:11 uur:
Net weer met een radiostation gebeld! Voor een interview zaterdag. Nu alleen nog afwachten of het door gaat:D Wieeeh! De zenuwen zijn inmiddels vreselijk haha. Ik twijfel of ik m’n nagels wel moet lakken, zo erg tril ik:P

update 12:51 uur:
Lunchen met brood & appelstroop en kalmerende thee. Geen idee of het helpt, maar het is lekker. 😀 PS: ik weet niet wat ik aan moet……

update 12:20 uur: 
Ik hing net aan de telefoon met een radiostation om morgen een interview te doen! NICE 😀 Later daar meer over!

update 11:41 uur:
Jamiemagazine heeft ‘Een kijkje in de keuken van Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet’ gepubliceerd! Heel leuk artikel geworden :D. Lees het hier!

update 11:00 uur:
Geestdrift Magazine heeft een interview gepubliceerd waarin ik o.a. vertel over wat ik vind van de persiflage ‘Gewoon wat een écht studentje ‘s avonds eet’. Lees het hier!

update 10:00 uur: 
Gisteren was ik op FunX radio te horen! Klik hier om het fragment terug te luisteren.

KLIK HIER OM HET BOEK TE BESTELLEN (of bestel via Bol.com)


Volg mij vandaag via 
TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK voor meer updates!

4 reacties op “LIVEBLOG: De dag van de boeklancering!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *