Leo’s week 9: WE HEBBEN DE SLEUTEL!

Beste mensen! Het is zo ver! Ik zit in complete chaos en heb eigenlijk precies -4 tijd om dit dagboek te schrijven want….. WE HEBBEN DE SLEUTEL VAN ONS NIEUWE HUIS!!! Woehoe! Afgelopen vrijdag was het ein-de-lijk zo ver. Op 28 oktober kochten we ons huis in Haarlem en 1 maart kregen we eindelijk de sleutel van ons nieuwe paleis. VET NICE. Nu ben ik momenteel druk met klussen en inpakken (en ik móet een paar dingen voor werk doen) en ik twijfel enorm of m’n dagboek schrijven deze week ook op m’n prioriteitenlijstje hoort. Maar ik heb tegelijkertijd zo veel te vertellen, dat ik geloof ik toch maar gewoon begonnen ben met schrijven. Zoals je merkt.

Ok, we gaan dit dagboek er even snel doorheen knallen. Zodat ik weer snel aan de slag kan met inpakken en shit weggooien :D. Ik praat je in Leo’s week 9 bij over de sleuteloverdracht, m’n nieuwe kapsel (als je haar maar goed zit), nieuwe spullen en een klusweekend. Klaar voor? WIJNTJE ERBIJ! En gaan met die banaan. Ik schenk mezelf in ieder geval even een glaasje in. Heb ‘m verdiend <3.

Maandag: werken op het terras
Mijn maandag was niet mega boeiend, op één ding na: ik heb zitten werken op het terras BUITEN in de zon! Bij Radijs en het was verrukkelijk. Ik heb er geluncht en heerlijk gewerkt. M’n hele to do lijst was om half 3 klaar en toen kon ik ff aan de slag met verhuisvoorbereidingen. Ik sjeesde ff langs de Action voor wat boxen etc en de rest van de dag plofte ik op de bank met Sex Education op Netflix. Wat een geweldige serie is dat!
IMG_6572

Dinsdag: naar de kapper
Op dinsdag heb ik 4 uur lang bij de kapper gezeten, haha. Ook dit jaar heb ik een samenwerking met Salon B en mag ik weer langs kapper Ayleen om m’n lokken te pimpen. VET blij mee. Het was weer tijd om m’n haar te verzorgen en een beetje op te lichten aan de bovenkant. Ayleen heeft highlights geplaatst in m’n bovenste stukjes, daarna een toner er overheen om het wat zilver/roze te maken, in plaats van geel en daarna nog Olaplex voor verzorging. En toen ook nog even in model geknipt en gekruld. Dit was before:

IMG_6600
Vettig, pluizig en uitgroei

Dit was tijdens:

IMG_6610

IMG_6615
M’n haar is geel…. Tijd voor toner!

En dit was het eindresultaat:

BA47A115-18AB-476F-A163-66C247EAC766

YES! Ik ben ZO blij met Ayleen als kapper. Echt; ga naar haar toe als je van dit kapsel houdt. Ze snapt zó goed wat ik wil iedere keer. Ben echt helemaal blij. Nu kan ik in ieder geval met een goed kapsel aan de verhuizing beginnen ;-).

Daarna ging ik heel even de stad in voor een leuk jurkje voor een trouwerij (ik twijfel nog over die gele, die ik je vorige week liet zien) en ik kocht deze parel:

IMG_6625

Maar niet voor de trouwerij, haha. Hij komt trouwens van Urban Outfitters.

Woensdag: aanklootdag
Op woensdag werkte ik vanuit huis. Ik maakte voor mezelf een knetterlekker ontbijt (hoewel: het zag er vooral fantastisch uit, maar ik vond het niet eens echt geweldig heerlijk).

5B61FE6C-14A7-4002-B50F-61B4E13393F2

IMG_6701
Zomers outfitje!

En ik kreeg vandaag een gruwelijk heerlijk pakketje opgestuurd van Wijnpakhuis.nl. Ik heb altijd leuk contact met de eigenar Lionel en we hadden een gesprek over bubbels (omdat ik die nodig had voor het nieuwe huis) en toen stuurde hij me deze twee flessen toe:

IMG_6708

De blauwe hebben we al geprobeerd en die is echt HEEL erg lekker. Bestellen kan hierzo.

Verder ging ik nog ff langs een plantenwinkel hier in de buurt (op de Jan van Galenstraat). Dit is een van m’n favoriete adressen voor planten in Amsterdam, omdat ik vind dat je bij heel veel hippe zaken echt veel te veel geld moet betalen voor een plant, terwijl het hier vet goedkoop (en niet hip) is. Check:

IMG_6710
Ik ga deze beauty echt nog even scoren voor in huis

Oh ennnn check even mijn werkplek van de dag! Geen straf, op onze nieuwe Dutchbone stoel <3.

IMG_6705

Donderdag: nieuwe spullen in het nieuwe huis
Op donderdag kregen we een aantal dingen voor het nieuwe huis geleverd en daarom mochten we de sleutel alvast lenen van de makelaar. VET LEUK!!

IMG_6731

We hebben er van 10 tot 3 gezeten en in die tijd werd het parket geleverd en de nieuwe tafel. WOEHOE! Toch voelde het nog niet echt als onze plek (omdat we de sleutel weer in moesten leveren), dus op vrijdag gingen we het pas echt vieren.

IMG_6738
Een eettafel voor 10 (!) personen en het nieuwe parket op links 😀

Vrijdag t/m zondag: We hebben de sleutel & klusweekend
Op vrijdagochtend waren Jan en ik allebei aan het werk en om kwart voor 1 moesten we bij de notaris zijn om te tekenen voor het nieuwe huis <3. En dit was echt mega leuk om een paar redenen: WE HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT, WE HEBBEN HET HUIS VAN VRIENDEN GEKOCHT en we hadden echt een vet leuke notaris. Ik dacht dat dit mega saai zou zijn, maar het was echt leuk :D.

IMG_6766
It’s official!
d382dd56-f863-4cdb-a584-09a8105844df
Vet grappig: we kochten het huis van Ricky en Amanda. Amanda is een vriendin van mij die ik ken van toen ik bij H&M werkte. Ik heb een tijd samengewoond met Kim (die ik van H&M kende) en nu het huis gekocht van Aman van H&M. Bizar hoe dingen kunnen lopen 😀 Maar echt MEGA leuk om hun huis nu ons huis te maken <3. 😀

En toen hadden we dus de sleutel en konden we naar ons nieuwe huis met de auto. HALLO HAARLEM!

Schermafbeelding 2019-03-06 om 17.56.52

We zijn echt INTENS gelukkig en zooooo blij :D. Het is zo’n tof huis en er hoeft niet veel te gebeuren, dus komend weekend gaan we al verhuizen! WOEHOE!

0921d04e-d631-49ab-a5ad-8e5762fecd4c

Na het drinken van een glaasje bubbels met de ouders van Jan, was het dan eindelijk tijd om te beginnen met klussen en dat is wat we de rest van de week hebben gedaan! 😀

IMG_7103
We hebben de keuken gewit
IMG_9439 2
De muur was al blauw, maar die willen we iets dieper blauw hebben…
A5961342-8887-4358-B798-BAD91091E168
We noemen het ‘work in progress’. Ondanks dat we voorstrijk hebben gebruikt, zuigt de muur alles op en komt het er echt niet lekker op. Inmiddels hebben we er 2 lagen van deze huismerk verf op zitten en is het nog niet veel beter, maar na één laag Flexa Creations ziet het er eindelijk beter uit. Het resultaat zie je volgende week in mijn dagboek! Oh en btw: ik ben 1.83m; kijk even hoe hoog dit plafond is:D
IMG_6840
Jan en z’n moeder zetten de kozijnen in de grondverf. Die worden zwart!
IMG_6785
De keukenkastjes verven we mat zwart. Echt een kutklus en het lukte mij niet heel egaal, maar de moeder van Jan heeft het overgenomen en nu wordt het VET mooi. ZO benieuwd naar het eindresultaat (dat zie ik waarschijnlijk morgen).
IMG_6787 2
Mijn vader kwam zaterdag en zondag langs om het nieuwe parket te leggen en dat heeft hij echt SUPER STRAKS gedaan. We zijn hier zooooooo blij mee. Bedankt voor je hulp Pap <3
72f4aac8-becc-4935-ba4e-2fd56bb9afce
De nieuwe vloer ligt er in!
IMG_5525
Cheers baby!
IMG_4556
Op de bank in slaap gevallen… Klussen hakt er wel een beetje in 😉

Inmiddels is het woensdag in week 10 en deze week is chaos (!!!!), haha. Maar dat hoort erbij. Op maandag, dinsdag en woensdag klussen de ouders van Jan verder in ons huis. Op dinsdag, woensdag en donderdag móet ik echt ff wat werk doen (campagnedeadlines). Op vrijdag gaan Jan en ik eindelijk inpakken en zaterdag gaan we verhuizen. En dan vier ik zondag mijn verjaardag (dude, ik word 29 deze week #help) in het nieuwe huis :D. Fucking mooi man. Wat een tijden dit! Vet vermoeiend, maar ZO leuk. IK BEN GROOTGRONDBEZITTER 😀

Ik spreek je hopelijk komende week weer lekker in m’n weekdagboek van deze week. Die schrijf ik dan vanuit Haarlem, hópelijk met een poes op schoot, want ik moet over een paar dagen afscheid nemen van m’n zwerfpoesjes en dan is het héél snel tijd voor een eigen kat. Dierenasiels, here we come! Maar eerst nog ff verhuizen. Let’s do this!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

5 reacties op “Leo’s week 9: WE HEBBEN DE SLEUTEL!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *