Leo’s week 41: een simpel weekje

HALLO! Ik begin dit dagboek met dat ik daadwerkelijk géén idee heb wat ik vorige week heb beleefd. Het zit namelijk zo; ik ben net terug van twee dagen Londen (maandag en dinsdag) en dat was GEWELDIG en intens en druk en helemaal fantastisch, dus mijn brein zit nog ergens in Shoreditch op een kruising bij een fantastisch brunchtentje en een cocktailbar. Maar; ik ga je als het goed is bijpraten over mijn afgelopen week, en volgende week pas vertellen over Londen.

Dus; agenda erbij, fotorol erbij en eens even kijken wat ik allemaal beleefd heb… Ojaaaa! Ik had het heel druk met werk, heb echt een GEWELDIGE massage gehad, ging naar de fantastische boekpresentatie van Laura (en echt een geweldig boek, ik vertel je er zo over), ging eindelijk weer eens door de car wash (love it), bezocht de grootste poes ooit, maakte eindelijk alle woonkamer-content (komt deze week online), ging brunchen in Haarlem, heb geshopt, gechillt, gewandeld. Goed; genoeg beleefd uiteindelijk. Ik vertel je er graag over. Let’s go!

Maandag: werken
Het enige wat ik over maandag kan zeggen is dat het een onwijs drukke werkdag was. Ik kreeg bijna alles van m’n enorme to do lijst gedaan en dat voelde fantastisch. Van mails beantwoorden tot blogs uitschrijven, van nieuwe samenwerkingen opzetten tot aan een campagne werken. Veel gedaan en loved it!

erken
Lekker aan het werk met Tedmans. De slaapkamer make-over kun je trouwens hier lezen.
o-do
Heel veel roze = heel veel dingen gedaan vandaag!

Dinsdag: naar Intratuin and I’m loving it
Op dinsdag was ik volledig m’n werkspirit kwijt. Typisch dit; ik heb vaak dat als ik het een beetje druk begin te krijgen dat ik ALLES op maandag wil doen om m’n hoofd weer op orde te krijgen, om vervolgens de rest van de week nergens zin meer in te hebben. Shit. Op dinsdagochtend sliep ik uit en volgens ben ik naar een masseur gegaan die me echt ge-wel-dig heeft gemasseerd. Mijn hele rug zit blijkbaar vast en ze heeft er zoooo veel knopen uit gekregen. Echt geweldig. Ik ga denk ik deze week nog een keer.

massage
Goed feitje; ik zag niks omdat m’n oog een soort van dubbel geklapt had gezeten in die massagedonut hahaha. Maar: helemaal chill ben ik.

Daarna ben ik echt pas rond 2 uur ‘s middags gaan werken. Met moeite. En om 4 uur weer gekapt, omdat ik zin had om 1. auto te rijden en 2. naar de Intratuin te gaan. WIE IS DEZE VROUW EN WAT IS ER MET LEO GEBEURD?!

Intratuin dus. Waar ik vet veel mooie nepbloemen scoorde en m’n auto gênant slecht inparkeerde. Maar zo is het leven ook gewoon soms.

intratuin
Intratuin; de plek waar ik me afvroeg wie er in godsnaam een nephert van €300 koopt voor in de tuin!?
nieuweiphone
‘s Avonds aten we stamppot venkel met pastinaak en worstjes. Jan heeft een nieuwe iPhone die geweldige foto’s maakt, dus die testten we ff uit!

Woensdag: woop woop casrwashhhh
Op woensdag zat ik er wel weer redelijk in. Ik schreef Leo’s week, reageerde op reacties op m’n blog, monitorde Facebook, maakte stories over de slaapkamer make-over. En daarna moest ik aan de slag met de woonkamer make-over: foto’s en video’s maken. Maar het regende de hele dag en het licht in huis was echt super lelijk, dus ik stelde het uit en plofte op de bank voor Netflix & thee.

Tot dusver nog niet echt een inspirerende week he? Maar dat is prima; je moet ook gewoon af en toe dit soort saaie shit lezen, om te weten dat ook mijn leven gewoon soms boring is. En ik niks gedaan krijg. En het ook echt kutweer vind. En ongesteld ben. ;-).

Woensdagavond was dan wel weer leuk, want Jan en ik gingen door de Car Wash met onze Ford Fiesta Active. VOOR DE EERSTE KEER met deze nieuwe auto. Dude, dat was veel te lang geleden. I LOVE de autowasstraat en ik weet dat ik niet de enige ben. Heerlijk; vooruit getrokken worden onder zo’n regendouche. Mooi muziekje in de auto, goede gesprekken. Het voelt een beetje alsof ik naar een beauty-behandeling ga; zo ontspannen kom ik hier vaak uit, hahaha. Heerlijk! En nodig ook, want de auto was in een paar maanden tijd toch rommelig geworden. En straalt nu weer als nooit te voren <3.

arwash

Donderdag: boekpresentatie in Amsterdam
Op donderdag had ik echt een mega leuke dag. Ik reed ‘s ochtends naar Loosdrecht waar vriendin Suus woont. Zij is baas van 2 katten en ik kwam bij haar op bezoek op aflevering 6 van De Poezen Podcast op te nemen. Een héle chille aflevering, over de grootste poes die ik ooit heb ontmoet.

poes

Het was echt mega fijn en gezellig bij Suus en altijd duren onze afspraken mega lang omdat we maar niet uitgesproken raken. Maar ik móest echt op tijd weg, want ik moest naar de boekpresentatie van vriendin Laura in Amsterdam.

En dat jongens, was ge-wel-dig.

boekpres
Vet gezellig met Claartje, Beau en Jigal Krant

Laura, die eerder al Het Amsterdam Kookboek schreef (must read voor alle Amsterdammers) heeft nu Het Nederland Kookboek gemaakt en het is echt praaaachtig. Op een elektrische motor sjeesde ze het afgelopen jaar door het land om alles te leren over Nederlandse producten en Nederlandse gerechten. En ja mensen; wij zijn meer dan alleen stamppot en hutspot.

au3
Oesters uit de Noordzee

Wij zijn ook kniepertjes (Drenthe laat je horen!), oesters (hallo Zeeland), we zijn ook Groninger mosterdsoep (mjam!) en poffert. We zijn hutspot met klapstuk, we zijn zoervleis en we zijn nog zo veel meer. Laura heeft zo veel producenten door het hele land ontmoet en echt een prachtig boek geschreven met recepten en verhalen, ingedeeld per provincie. En echt jongens, het is gewellllldig om dit allemaal te lezen. Over ons eigen land. Love it!

lau2
Kokkels van het wad. Wist je dat we in Nederland maar 30 kokkel-vissers hebben, dat zij van maandag t/m donderdag 24/7 werken en met de hand tonnen kokkels uit ‘t wad vissen? En wist je dat ze suuuuuper lekker zijn en voor 90% naar het buitenland gaan? Zo zonde! We kunnen ze veel beter zelf eten. Lekker lokaal! Overigens staat het recept van dit maaltje in het boek

De boekpresentatie was in restaurant Carstens in Amsterdam (wat echt een pareltje is, midden in het centrum) en er werden verschillende gerechtjes uit het boek geserveerd. En ook dat was fantastisch. Gegratineerde oesters, heer-lijke kokkels van ‘t Wad en fantastische varkenswangetjes uit Utrecht. Bovendien zat ik bij o.a. een kokkelvisser aan tafel en dat is echt zó’n mega interessant beroep; ik hing echt aan de lippen van deze meneer. En díe verhalen vind je dus in dit boek. Nou, je hoort het: ik ben ongekend enthousiast. KOOP DIT BOEK! (Of geef het cadeau).

lau1
Varkenswangetjes. Zo lekker dit!

Goed, daarna had ik teveel wijntjes op en was ik om 6 uur thuis en viel ik in slaap, haha.

Vrijdag: lam friet vreten
Op vrijdag was ik super chagrijnig en helemaal klaar met m’n verkoudheid en ongesteldzijn. Ik cancelde Small Group training en sjeesde langs de bloemist om blijheid te kopen.

bloemen
Geef me alles.
bloem
Best lekker samengesteld al zeg ik het zelf

En daarna ging ik eindelijk aan de slag met de woonkamer-content. Ik kocht wat nieuwe bloemen voor in huis en filmde vervolgens de hele make-over met alle details van waar we dingen gekocht hebben. Deze video en de blogpost komen als het goed is a.s. vrijdag online :).

icor

Verder werkte ik vrijdag aan een campagne (met alcohol, mjam) ennn aan het einde van de dag vertrok ik naar Amsterdam voor een tandartsafspraak. Daarna had ik met Jan afgesproken om naar de verjaardag van vrienden te gaan, wat echt heel volwassen en kring-verjaardag was, maar echt onwijs gezellig en helemaal chill. En daarna taaiden Jan en ik op tijd af; op huus an.

riet
Die nieuwe iPhone maakt echt insane goede foto’s. Bedenk je ff dat het hier 11 uur ‘s avonds is, we allebei kapot én lam waren en er toch zo uit zien :O
vretzak
Dit is m’n vreetzak-gezicht

Zaterdag: brunchen & borrelen
Op zaterdag hadden we amper plannen en dat was echt verrukkelijk. Daarom begonnen we onze dag bij Ted’s; een nieuw brunch-restaurant in Haarlem. Ik kende Ted’s uit Amsterdam, waar ik de kaart geweldig vond en de bediening verschrikkelijk en gelukkig is het in Haarlem veel beter. Super lieve meiden in de bediening en net zo’n goede kaart met allemaal lekkers er op.

brunch

We brunchten als beesten (ik had honger) en gingen daarna door naar de markt voor wat lekkere dingen voor vrienden die ‘s middags langskwamen.

Om 4 uur stonden vrienden Ricky en Amanda op de stoep en dat was ZO leuk. Zij zijn de oude bewoners van ons huis (we hebben het van hun overgekocht) en ze zagen het huis dus sinds een half jaar pas weer voor het eerst, met alle make-overs die Jan en ik hebben gedaan. En dat was vet leuk :D.

We leidden ze rond door hun oude huis en borrelden daarna nog wat. Vet gezellig <3.

Zondag: bizarre zonsondergang
Zondag was een lekkere aanklootdag, waar we allebei echt intens van genoten. Ik zocht allerlei tips voor Londen uit; verzameld uit DM’s op Instagram. Dank daarvoor!

Verder werkten we allebei een paar uurtjes, omdat we maandag en dinsdag dus weg zouden zijn. En daarna ging ik nog ff shoppen, want ik heb echt nieuwe broeken nodig en mijn lange benen pasen nergens in. Dit was dus een vreselijk frustrerende onderneming, haha. Maar goed. En daarna gingen we nog even naar het Kennemerland om te wandelen. Gewoon, lekker ff buiten zijn.

kennemer

janschulte
Ik ben zo verliefd op deze man. KIJK NOU!!

De lucht kleurde mooi roze, dus we besloten ook nog even naar het stand te rijden, waar we per ongeluk de mooiste zonsondergang ooit aantroffen. Nog nooit heb ik het zo felroze gezien in Nederland. Wat prachtig!

oze

on

En dat was een mooie afsluiter van een prima week. Echt een beetje een week waarin weinig gebeurde, maar zoals gezegd; dat is ook dikke prima. Misschien voor jou wat saaier om te lezen, maar misschien ook juist wel fijn?

Ik hoop dat je het iig chill vond om weer ff mee te lezen met mijn leven en volgende week ga ik je dan bijpraten over Londen. En over familiedagen. En campagnes. En een vet event waar ik vanmiddag naartoe ga. Komt gucci. Tot dan!

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

4 reacties op “Leo’s week 41: een simpel weekje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *