Leo’s leven #41: start ivf, dikke kater, eindelijk winkelen en een nieuwe piano

Hallo fijne mensen en welkom op deze zonnige vrijdagmiddag. Het is hoog tijd om je bij te praten over mijn afgelopen week en die voelde alsof hij een eeuw duurde. Echt ongelofelijk. Ik ben naar het ziekenhuis geweest, heb geknuffeld met baby Josephine, heb heel veel dingen voor werk gedaan, een middag in de administratie gezeten, EINDELIJK WEER GEWINKELD, een nieuwe piano gekocht, gesport en had de allerergste kater in tijden. Door de week? Ja zeker. Ik praat je bij!

Dinsdag: naar het ziekenhuis
Op dinsdagochtend werd ik behoorlijk beroerd wakker. Maandag hadden Jan en ik (vooral ik) een lekkere doorzakker gehad en die laatste twee Disaronno had ik niet moeten nemen. Man, wat voelde ik me slecht.

Hier doet iemand bijzonder haar best nog iets van voedingsstoffen binnen te krijgen ondanks een vreselijke kater.

Vanuit bed ben ik begonnen met werk; veel meer kon ik niet van mezelf vragen. Maar dit werken vanuit bed ging best lekker. Rond 12 uur lukte het me om op te staan en om 2 uur was het tijd voor Jan en mij om te vertrekken naar Rotterdam. We hadden een afspraak in het ziekenhuis voor de start en uitleg van ons Icsi-ivf traject. Of beter gezegd; we hadden drie afspraken. Weer bloed prikken, weer heeeeeel veel informatie in je opnemen en dit keer zelfs een hele demonstratie van hoe ik mezelf binnenkort met hormonen moet gaan prikken in m’n buik.

We hebben uiteindelijk echt 3 uur in het ziekenhuis gezeten en toen was het tijd om… naar Veenendaal te gaan! Veel later dan gepland kwamen we daar aan om baby Josephine te ontmoeten. We aten bij Sanne en Wouter (zusje van Jan) en dat was super fijn <3. Ik was de avondklok echt totaal vergeten dus om 9 uur moesten we met piepende bandjes terug naar huis, haha. Nét gehaald.

Funfact: ik vind dit er GEWELLLLLLDIG uitzien, maar ik lust geen donuts. Echt fuck me. Wou dat ik dit wilde eten.

Woensdag: administratie
Op woensdag had een echt een behoorlijk goede werkdag. Ik begon met het schrijven van 2 artikelen waar ik vet veel zin in had en rond 12 uur was het dan toch echt tijd om bezig te gaan met iets dat ik al veel te erg aan het uitstellen was: mijn administratie.

Het gaat qua werk echt super goed momenteel, maar dat betekent ook dat er meer administratie is en ik had het de afgelopen weken wat laten verslonzen, dus ik moest er écht even goed voor gaan zitten om alles op orde te krijgen. En dat duurde uiteindelijk echt 5 uur (!). Maar toen had ik wel al m’n cijfertjes weer op orde en was ik een eindbaas. Woop woop!

Ik trakteerde mezelf op een wandeling, chips en skipte m’n zoom sportles van die avond. Het was tijd om te chillen. En zo voelde het ook echt; ik had echt fijne dingen afgerond vandaag, een goed productieve dag gehad en nu was het tijd voor weekend, want zo voelt mijn vrije donderdag altijd een beetje.

Donderdag: een heerlijke vrije dag
Goedemorgen donderdag! Ik werd vettttt vroeg wakker en dat was helemaal TOP, want hierdoor kon ik het werk dat ik op mijn vrije dag nog even moest doen van mezelf, gewoon doen vóórdat m’n vrije dag begon. HEERLIJK! Om 9 uur had ik al m’n verplichtingen al gedaan en was het tijd voor vrijheid. Oh, ik had er ZIN IN!

Een goed begin is het halve werk!

Vandaag op de planning; ik ging ff flink opruimen in huis, reed langs de stort, ging ff tanken; allemaal van dat soort heerlijke kneuterige dingen waar ik intens van kan genieten als je er de tijd voor hebt.

Lekker gezond-ish lunchen met een salade met o.a. tomaat, kikkererwten en rucola. Recept binnenkort online!

Om 2 uur had ik een afspraak bij een muziekwinkel in de buurt om eindelijk voor mezelf eens een nieuwe piano te kopen.

Ik wil HEEL graag een echte piano hebben, maar omdat we op 1 hoog wonen is dat niet te doen. Nu hebben Jan en ik bedacht dat we dan maar een piano-achtige-ombouw gaan maken rondom een nieuwe stagepiano en dus mocht ik vandaag een nieuwe stagepiano uitzoeken van mezelf. Als cadeautje voor m’n verjaardag; ik had nog geld van mijn 30e en 31e verjaardag in een spaarpot zitten hiervoor.

Dus; op naar de muziekwinkel. En dat was echt te gek. Sowieso leuk om weer eens vreemde mensen te spreken, haha. Maar ik kreeg ook echt een fijne uitleg en de meneer van de muziekwinkel ging wat voor me spelen op verschillende piano’s en het was gewoon even of ik bij een concert was. ZO leuk. (God, wat zijn onze standards low sinds Corona).

Uiteindelijk koos ik de piano die het mooist klonk en eruit zag en net boven budget was. Maar ik had een goed eerste kwartaal gehad en mocht mezelf dit wel een keer cadeau geven. VET blij mee <3.

Daarna had ik nog een personal shopafspraak, maar dit keer bij een winkel die ik HEEL ERG GEMIST HEB de afgelopen tijd. De kringloop! Ik ga normaal echt bijna iedere twee weken wel even langs Rataplan om te zoeken naar pareltjes – die moet je namelijk echt tegen het lijf lopen – en nu was het eindelijk weer zo ver. Ik had niet echt wat nodig, maar kwam thuis met een miljard bloempotten (altijd nodig), een nieuwe opbergunit voor m’n spatels en twee blousjes voor mezelf (hoewel ik eigenlijk voor Jan op de mannenafdeling aan het kijken was).

Dit is een vaas, maar ik gebruik ‘m voor m’n spatels. Past perfect en dat voor 1 euro!

Daarna besloot ik nog even naar Bloemendaal te rijden om een lekker bosje bloemen voor in huis te scoren en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan.

Eenmaal thuis ging ik nog even aan het klussen; we zijn nog steeds niet klaar met project hal-verbouwing. We moeten alleen nog de leuningen aan de muur krijgen, wat best wel een uitdaging is als je er over nadenkt (waterpas, lengte leuningen, hoogte?!). Dus daar was ik ff mee bezig. Maar uiteindelijk gaat dit pas over een paar weken klaar zijn. KAN NIET WACHTEN. Echt; besef je hoeveel luxe het hebben van een werkende leuning is. Ik balanceer al sinds december met gevaar voor eigen leven op een smal en ondiep trapje met schoenmaat 43.

Inmiddels is het vrijdag en ben ik weer lekker on a roll. Ik merk dat het echt vrij fantastisch is om een beetje uit je schulp te kruipen en dingen te ondernemen. Ik weet ook dat het nog steeds niet heel erg de bedoeling is, maar het is ZO fijn om gewoon ff je werkdag te onderbreken met iets anders dan een wandeling. Zoals een personal shopsessie even. En ik praat het goed voor mezelf omdat je er ook een ondernemer mee steunt :). Dus dat heb ik vandaag ook maar weer even gedaan :D.

Anyway; het is vrijdagmiddag, de zon schijnt. Ik ga nog één blog hierna inplannen en dan vind ik het mooi geweest. Tijd voor boodschappen en lekker eten en chillheid. Ik heb dr zin in. Ik spreek je na het weekend!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *