Leo’s leven 10: iets te vieren, geweldige adoptiepoes en alweer een nieuw project verzonnen!

Goodmorning people! Vandaag is het vrijdag en ik typ mijn dagboek vanuit bed. Het wordt namelijk een drukke dag, dus ik dacht; laat ik vóór het sporten alvast iets doen, dan scheelt dat in de middag. Yay!

Ik praat je in dit dagboek bij over mijn doordeweek; over een etentje, een super gezellige dienst in het dierenasiel, doorwerken op m’n vrije dag en TAART omdat we iets te vieren hebben. Lees je mee?

Voordat ik begin wilde ik jullie trouwens even bedanken voor de lieve reacties die ik binnenkrijg. Zowel onder de blogs, als via Insta DM en zelfs whatsapp. Dat doet een mens echt goed <3. Dank jullie wel daarvoor!!

Dinsdag: we hebben iets te vieren!
Op dinsdagochtend schreef ik letterlijk in mijn dagboek; de komende dagen worden rustig en daar heb ik vet zin in. Boy; was I wrong.  Maar goed; ik startte het leven nog lekker relaxt, dus dat is alvast winst. Ik deed even uitgebreid boodschappen voor de komende dagen en ging pas na de lunch aan het werk. En die lunch was trouwens gewellllldig. Jan haalde m’n favoriete broodjes bij Jamon Jamon in de stad. Echt teeeeeringduur, maar dit broodje Iberico is zo gruwelijk lekker. En het broodje pittige brie ook trouwens. Mjam!

IMG_2730

In de supermarkt scoorde ik tompoezen omdat er iets te vieren was. En omdat je zo nu en dan tompoezen moet eten, want daar wordt een mens gelukkiger van.

Ik kreeg vandaag te horen van mijn uitgever dat we de 5e druk laten maken van Toffe Tosti’s. Gestoord toch! 5e druk! VET nice.

IMG_2794

Toevallig ging ik sowieso ff op de foto met mijn 4(!) boeken, omdat ik een blog aan het schrijven was over hoe ik mijn geld verdien.

IMG_3936

Na een lekker werkdagje dook ik aan het einde van de middag de keuken in om pasta Carbonara te maken. Of nee sorry, zo mag ik het van een aantal mensen niet noemen. Pasta met ei, kaas, room en spek. Nou goed; het was in ieder geval superrrr lekker.

IMG_2772

We aten al vet vroeg vanavond en dat gaf ons opeens een hele avond vrij. VET chill man. Om half 7 zaten we al op de bank met een oké-en-nu?-vibe en het was helemaal relaxt. Chille dinsdagavond, let’s go!

Woensdag: Gruwelijk Grillen met Kerst
Op woensdagochtend stonden Jan en ik vroeg-vroeg op om het hele huis op te ruimen. Op foto’s lijkt het altijd alsof het hier helemaal aan kant is, maar niets is minder waar. Jan en ik zijn allebei sloddervossen op een andere manier, dus die combi maakt dat ons huis af en toe echt een bende is. Maar de schoonmaker (#blessed) kwam woensdagochtend en dan moet alles wel gewoon op z’n plek liggen. Dus; als de wiedeweerga door het huis en opruimen maar!

IMG_6320

Verder stond woensdag in het teken van werkennnn. Ik zou een lekker rustig dagje hebben met maar één moetje, maar toen opeens bedacht ik ‘s ochtends een nieuw wild plan en was ik er tot 3 uur ‘s middags mee bezig. Wat nou… Als we een kersteditie maken van Gruwelijk Grillen?! Met vét toffe recepten die je rond de kerstdagen klaar kan maken; op je bbq, in de oven, misschien zelfs op de gourmet?! De radartjes in mijn hersenen draaiden overuren; er moest een plan komen, een receptenlijst, een planning, een verdienmodel, een mockup, een nieuwe coverfoto… Ooooh wat heb ik hier zin in! 😀

Dat ene moetje trouwens, dat vandaag als énige gedaan moest, had ik geen tijd meer voor een schoof ik door naar donderdag, hahaha.

Rond een uur of 5 stapten we in de auto naar Veenendaal waar we gingen eten bij Jan z’n zusje en zwager. Onderweg naar Veenendaal toe kreeg ik nog iets super liefs toegestuurd van vriendin Lianne:

cc1b2f2e-bd89-4f08-99e8-c45595e7c89f

Sinds kort schrijft ze gedichtjes op Instagram en die kun je hier lezen of zelf eentje aanvragen voor jezelf of iemand anders.

Eenmaal in Veenendaal was het tijd voor een wijntje! We hadden alle vier een drukke werkdag gehad en hadden zelfs alle vier het hoofd nog vól met to do’s. Het was echt ff lastig om eruit te komen, maar een gezellig etentje hielp gelukkig wel <3.

IMG_2803

Sanne en Wouter kookten een geweldig Frans diner voor ons; van uiensoep tot coq au vin en pistachecake. MJAM!

Op de weg terug naar huis luisterden we een soort 90s playlist met meezingers voor in de auto. Ik vertel je één ding; zo unwind je pas echt. MEEZINGEN!

Donderdag: zoveel poezenliefde
Op donderdag had ik wederom een super drukke dag voor de boeg, maar ik moest echt weer even werken bij DOA, dus dat stond als eerste op de planning. Ik had er niet niet zoveel zin om – omdat ik zoveel moest doen voor werk – maar het was echt GEWELDIG.

IMG_2813

Ik stond op een kennel met een stuk of 8 katten, waarvan 6 er suuuuper speels waren. E n dat was zo gezellig hahaha. Eentje liet me echt niet met rust en omdat de hele kennel bestond uit een prachtig klimtoestel, kon hij ook overal om me heen hangen de hele tijd, haha.

Meet Olaf:

IMG_2818

Echt zoooo’n schatje. Dit kennel was echt geweldig; zoveel lieve poezen. Ik hoop dat ze heel snel een leuk thuis vinden <3.

Rond lunchtijd kwam ik thuis en flanste ik deze lekkere herfstige plaattaart in elkaar:

IMG_2865

Binnenkort komt het recept en de reels online!

Verder is donderdag natuurlijk mijn vrije dag, maar vandaag even niet. Ik moest echt knetter veel doen en heb uiteindelijk tot 7 uur zitten werken en had toen nog niet alles gedaan van m’n to do lijst.

Ik publiceerde vandaag trouwens een blog over hoe ik mijn geld verdien en ik denk dat jullie ‘m allemaal al hebben gelezen want mannnn wat een views, maar zo niet; check het hier. (Link opent in een apart scherm, zodat je dit dagboek ook door kan lezen).

IMG_2881

Rond een uurtje of 5 trokken we wel een fles wijn open en probeerden we deze popcorn die ik toegestuurd kreeg. ZO lekker. Ik ben echt gek op popcorn <3.

IMG_2747

Tot een uur of 8 waren we aan het werk en toen hebben we friet laten bezorgen via thuisbezorgd (van een tentje om de hoek, zó erg). Ik ben lekker op de bank gedoken met het Televisiergala en Jan bleef nog ff doorwerken tot middennacht :O.

En nu is het vrijdag en is het weer drukte alom, haha. Ik heb vandaag wat deadlines en echt een harde om 6 uur voor een spelletjesavond met vrienden. Dit weekend gaan we lekker barbecuen voor vrienden en zondag hebben we GEEN PLANNEN. Wat heerlijk! 😀 Haha! Een beetje stilte voor de storm, hoewel ik momenteel ook al redelijk in een storm zit wat betreft drukte. Maar goed. Let’s do this. Woop woop!

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

5 reacties op “Leo’s leven 10: iets te vieren, geweldige adoptiepoes en alweer een nieuw project verzonnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *