Leo’s leven 08: totale demotivatie & zo maken we er toch wat van

Hallo mooie mensen! Het is vrijdagochtend en ik heb het behoorlijk druk, omdat de afgelopen dagen echt rukkkkk dagen waren. Ik zat even helemaal in de demotivatie toen 2 toffe klussen niet door gingen of on hold kwamen te staan en had echt moeite om mezelf weer positief te krijgen. Qua werk heb ik dus weinig uitgevoerd de afgelopen dagen. Het broodnodige. Maar verder was het leven ook niet bijjjjjster inspirerend. Ik probeerde mezelf zen te koken, knuffelde met poezen, luisterde podcasts, maar het maakte allemaal niet echt enorm een spark in me los. Toch heb ik een aantal toffe dingen gedaan de afgelopen dagen waar ik je nog graag over bijpraat. En ik moet zeggen dat ik me inmiddels ook niet meer down voel. Nog steeds niet bijster positief over de hele situatie, maar dat komt na het weekend wel weer. Deze week schrijf ik gewoon af ;-).

Maar zoals gezegd; genoeg te vertellen toch. Dus daar gaan we 🙂

Dinsdag: RUK dag
Dinsdag begon goed; lekker thuis aan het werk met sloffen en meer van dat soort herfst-kneuterigheid. Heerlijk!

IMG_2343

Maar dinsdagochtend schreef ik het al in Leo’s Leven; er werden twee toffe opdrachten gecanceld en dat had z’n weerslag op m’n humeur. Ik baalde er echt van. En wat doe ik op zo’n moment? Dingen doen waar ik blij van word, zodat je er weer even lekker tegenaan kan. En dus dook ik de keuken in voor… gehaktballen. Ja, wij lunchen deze dinsdagmiddag gewoon gehaktballen. Love it.

IMG_2364

En daarna gingen Jan en ik een klein rondje wandelen door de zon, want zon doet altijd goed. Als bonus kwamen we twee rode poezen tegen en dat was uiteraard rete gezellig.

IMG_6256

IMG_2352

En daarna ging ik thuis een beetje aankloten met m’n eigen rode poes. Wat spannender klinkt dan het is; uiteraard. Ik had nog steeds niet echt de positive vibes te pakken en besloot er maar gewoon even helemaal in te duiken. Fuck de wereld, vandaag schrijf ik af.

308E4D16-FE60-4EA9-BF57-21DD23204DEB

Er werd ‘s middags een pakketje geleverd dat echt niet op een beter moment had kunnen komen; 6 chocoladerepen van Hands off my chocolate, wat ik ook echt een mega lekker chocolademerk vind. YES, dit is top.

Verder organiseerden Jan en ik een date night aan huis en dat was ook echt mega fijn. We sloten ‘m af met Danio stracciatella-yoghurt wat echt een soort drug is dat de mens in donkere tijden op de been houdt 😀 (tip!).

IMG_2381

Woensdag: huis gekocht & nieuwe auto!
Op woensdag zou ik eigenlijk aan de slag met m’n administratie, maar gezien m’n gemoedstoestand (en de matige cijfers van Q3) leek dat me een bijzonder slecht idee. Dat komt zondag wel.

We ging ik even aan het werk en ik zat er iets lekkerder in dan dinsdag. Maar evengoed deed ik ‘s middags bijzonder weinig.

Wat wel heel leuk was, was dat we eindelijk onze rode Puma weer op konden halen. Hij had een paar weken bij de dealer gestaan omdat er problemen waren met de accu (die misschien werden veroorzaakt door ons Lowlands-avontuur, oepsss). Maar hij doet het weer helemaal goed en ik ben blij dat we ‘m weer terug hebben. Hoewel ik in een paar weken tijd VOLLEDIG gewend ben geraakt aan rijden in een automaat en het nu echt weer even schakelen is. Pun intended ;-).

IMG_6265

Daarna ging ik mezelf weer zen koken. ‘s Avonds zouden de ouders van Jan komen eten en ik dook de keuken in voor een uitgebreid maaltje. Maar ik moest nog even één boodschap doen…

IMG_2417
Winkelmandje verplicht, hahaha.

En terwijl Jan z’n ouders al bij ons thuis waren, moest ik nog héél even er tussenuit, om een vriendin te verrassen. Een van m’n besties heeft in haar eentje een huis gekocht en daar moesten we als vriendinnen natúúrlijk bij zijn. Dus we brachten champagne mee en op afstand verrasten we Mik met ons bezoekje 😀 VET gezellig. En zo vet om dr huis te zien voordat alles gerenoveerd wordt.

IMG_2427

Na een kort bezoekje was ik zo weer thuis en ging ik verder met kokkerellen voor de schoonfamilie. Ik maakte een bloemkool uit de oven met mosterd en honing, polentafrietjes en een rode portsaus voor bij de Rosbief die Jan op de Green Egg stond klaar te maken. Mjam! We aten super lekker. De recepten komen ooit nog op mijn blog :).

IMG_2431

Donderdag: wooninspiratie bij Loods5
Op donderdag ben ik normaliter vrij en ik zou aan het werk in het dierenasiel, maar dat cancelde ik omdat ik écht even wat voor een campagne moest doen. En ik mocht even lief zijn voor mezelf en uitslapen. Samen met Tedmans, die altíjd lief is voor zichzelf.

IMG_6268

Daarna ging ik aan de slag met twee campagnes. En laat niemand medelijden hebben met Janneman, die thuis werkt met een foodblogger:

IMG_2489

‘s Middags wilde ik even de stad in voor een cadeautje voor m’n zus, maar het was echt schijttttweer, dus ik besloot de auto te pakken en naar Loods5 te gaan. In m’n nieuwe favoriete herfst-outfit. Ik denk dat ik dit vandaag weer aantrek.

IMG_2495

Eerst bracht ik even een bezoekje aan Loods5 garage, wat de koopjeshoek van Loods5 is. En ik werd VERLIEFD op een geweldige oranje-roze bank. KIJK nou:

IMG_2499

Daarna ging ik even naar de enorme kringloop die op hetzelfde terrein zit; Het Goed. En daar scoorde ik twee prachtige vazen  voor €13 in totaal <3.

IMG_2528

En daarna bracht ik nog even een bezoekje aan Loods5, maar die foto’s kan ik niet echt laten zien, want ik ben helemaal los gegaan op cadeautjes voor m’n zus 😀 Haha! Wél deed ik weer veel inspiratie op voor in huis, o.a. voor dit leuke DIY- projectje:

IMG_2518

‘s Avonds ruimde ik thuis nog wat op en toen was het tijd om lekker op de bank te duiken met Jan. Ik kookte een gek maaltje en dat was prima. Even chill.

IMG_2556

En nu is het vrijdagochtend en heb ik al gesport. Ik werk vandaag maar tot 3 uur omdat m’n zus jarig is en ik straks dus in de auto stap naar Groningen. Zin in!

Qua werk is het wel gewoon echt een verloren week en dat is best ruk als het al slecht gaat met je inkomsten, maar het is ook gewoon crisis, dus het is niet gek dat ik daar ook door geraakt word en ik mag er wel ff een week van balen. Als ik m’n schouders er maar weer onder zet volgende week. Dus dat is m’n plan :).

Ik spreek je dinsdag. Ik hoop dat alles goed met je gaat en wens je een fijn weekend <3. Wees aardig voor jezelf en de mensen om je heen en geniet van de eerste herfst-dagen. 😀

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

Zin om te BBQ’en?
Bestel mijn e-book Gruwelijk Grillen. In mijn e-book deel ik 34 toffe barbecue recepten die iedereen klaar kan maken. De helft van de recepten is vegetarisch, de andere helft bevat vlees of vis.

2 reacties op “Leo’s leven 08: totale demotivatie & zo maken we er toch wat van

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *