Leo’s dagboek van maandag 20 april: dit is hoe je het leven leuk maakt

Goedemorgen y’all! Het is dinsdagochtend 9 uur en dat betekent dat het me voor de tweede dag op rij weer niet is gelukt om om 8 uur aan het werk te zijn. En dat terwijl het vorige week zo goed ging!

Gelukkig heb ik vandaag niet zo’n drukke dag, dus tijd zat om “uit te slapen”. Vandaag is bovendien een mooie dag, want Jan en ik hebben 3 jaar verkering! En dat betekent dat we precies drie jaar geleden op zijn balkon in Shanghai naar John Mayer zaten te luisteren; ik naar Shanghai gevlogen omdat Jan -die het uit had gemaakt- me zo miste en mijn ticket betaalde om hem op te komen zoeken in China. Vandaag precies 3 jaar geleden. En kijk ons nu <3

Anyway; eerst moet ik je nog bijpraten over gisteren. Een dag van… balans! Véél en hard werken, maar ook keihard chillen in bad en tijdens wijn & yoga. Mjam!

Dinsdagochtend: mails wegwerken :O
Ik heb iets gedaan wat ik al wéken moest doen. Ik heb ein-de-lijk mijn mailbox leeg gemaakt. Van 158 mails naar 0 (!) mails in 3 uur tijd. Het was ff een flinke klus, maar ik heb het gedaan. En nu is het zaak dat ik m’n inbox bijhoud. Er hangen alweer 15 mails in, dus daar ga ik straks meteen maar weer mee aan de slag. Blegh.

Dit is hoe je het leven leuk maakt
Na het opruimen van mn mailbox was het tijd om te barbecuen. Voor lunch. Want… Je werkt thuis, je leeft je leven. En dit is gewoon precies hoe je je leven nét ff wat lekkerder maakt. Loved it! Hotdogs voor lunch :D.

Schermafbeelding 2020-04-21 om 09.16.35

Daarna ging ik gewoon weer naar kantoor (lees: de roze kamer op de bovenverdieping) om verder te werken. Ik hield me nog bezig met wat campagnes tweaken, een recept uitschrijven en wat foto’s bewerken, een opmaak maken van een project en natuurlijk m’n dagboek van het weekend.

Schermafbeelding 2020-04-21 om 09.16.47
En voor m’n dagboek verplaatste ik naar bed. Ik was echt zó moe vanmiddag…

Ook schreef ik alvast de heft van een artikel met 10 lekkere recepten voor lekker weer, maar die kreeg ik niet af. M’n hersenen waren behoorlijk klaar aan het einde van de dag, dus ik besloot de rest van het artikel naar vandaag te verplaatsen.

Schermafbeelding 2020-04-21 om 09.16.41
Ik mis het zo om naar m’n masseur te gaan #luxepoes. Mijn schouders zitten echt helemaal vast en we hebben nog steeds geen fatsoenlijke bureaustoelen op kantoor, dus de werkhouding is niet optimaal. Maar ik heb zo’n specifiek beeld van de bureaustoelen… We hebben er 2 nodig, ik wil niet dat ze draaien, ik wil geen wieltjes, ik wil wel stijlvol én heel belangrijk: in hoogte verstelbaar. En dan het liefst ook niet meer dan €250 per stoel. Ehh.. Help?

Ultieme ontspanning
Tijd om in bad te gaan met meditatiemuziek en een dom boek. Ik lees nu een boek van Jill Mansell en het is echt super stereotiep en heel erg ‘meisje draait om jongen heen maar je weet eigenlijk wel dat ze elkaar heel graag willen’ en het is vreselijk, maar ook echt genieten. Echt ff hersenloos lezen.

Schermafbeelding 2020-04-21 om 09.16.53

‘s Avonds flanste ik een plaatpizza in elkaar met ingrediënten die we nog in huis hadden en daarna was het tijd voor een wijntje en yoga.

Schermafbeelding 2020-04-21 om 09.17.07

Dat doen we nu af en toe laat op de avond voor het slapengaan. Om half 10 zette ik de meditatiemuziek aan op de Sonos, zodat je al lekker een beetje in die vibe komt. Dan haal ik wat meubels weg uit de woonkamer, trek ik iets chills aan, pak ik er dekentjes bij, steek ik kaarsen aan en pak ik nog een wijntje en dan volgen we samen een yin yoga les in de woonkamer. Mega fijn. Ik vond deze les van Yoga met Suus écht een aanrader. Niet zo zweverig, maar wel diep. Loved it. Tijd om zennn naar bed te gaan <3.

En dat was maandag alweer. Morgen praat ik je bij over onze dinsdag en over hoe we ons 3-jarig jubileum vieren :). Tot morgen!

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

4 reacties op “Leo’s dagboek van maandag 20 april: dit is hoe je het leven leuk maakt

  • Kathleen zegt:

    Het kanaal Yoga with adriene vind ik ook leuk om yoga te doen, Een 30 day challenge is mijn favoriet. Alleen zijn er bij mij wel meer dan 30 dagen voorbij voordat ik klaar ben met de challenge 😉 Maar wat geeft dat! 🙂
    Wel in het engels maar ook weer niet te zweverig, vind ik toch.

  • Tip: Sinds ik kinkhoest had en mijn rug het niet meer aankon (sowieso verleden met rugklachten) gaat mijn vriend elke avond mee douchen om mijn rug en schouders los te maken onder warm water. Dit helpt echt!! Ik ben ondertussen beter, maar wel zwanger en elke dag thuiswerken, dus we hebben er een ritueel van gemaakt, haha. Misschien Jan heel lief gaan aankijken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *