Leo’s dagboek 20 t/m 24 mei: de familie reünie en kantoor make-over

Goedemorgen mooie mensen! Welkom in een nieuwe week! Het belooft een zonnige week te worden; zowel buitenshuis als in mijn humeur. Yay! De komende week staat voor mij in het teken van Pinterest & interieur en daar ga ik me eens even lekker mee bezig houden, naast m’n gewone werk. Maar! Eerst praat ik je bij over mijn afgelopen dagen. Vanwege Hemelvaart had ik een lang weekend en daarin kon ik eindelijk m’n familie weer even zien én hebben Jan en ik ons kantoor een tweede make-over gegeven. Zin in veel foto’s? Die zal je krijgen! 😀

Pak er een kop koffie of thee bij, een aardbeienslof als je net als ik inmiddels totaal verslaafd bent (ze zijn momenteel óók nog in de bonus bij Appie) en lezen maar. Dit beleefde ik de afgelopen dagen:

Woensdag 20 mei: een werkdag
Woensdag was een werkdag, haha. Ik heb daadwerkelijk maar 2 foto’s gemaakt en dan weet je dat ik weinig beleefd heb. ‘s Ochtends zaten Jan en ik opgesloten in ons kantoor aan huis, omdat de schoonmaker langskwam om het hele huis te poetsen.

IMG_4014
Teddy vond het maar wat spannend dat er een vreemd iemand in ons huis was; social distance pussy is het. Overigens zie je op deze foto ook beeldig hoe nodig de schoonmaker langs moest komen, haha.

Verder was ik dus de hele dag aan het werk. Ik hield me bezig met reacties op Facebook en mijn blog, schreef recepten uit, werkte het promotieplan voor Gruwelijk Grillen verder uit, schreef een persbericht, plande dingen in op Facebook, paste wat design dingen aan op m’n blog en toen was ‘t mooi geweest.

Jan ging vanavond met vrienden eten in een park en dus verheugde ik me intens op een avondje met mezelf. Ik maakte curry, vrat me daaraan he-le-maal vol en was intens gelukkig.

IMG_4157

Donderdag 21 mei: familie reünie!
Op donderdagochtend stapten Jan en ik om 10 uur in de auto richting het Noorden. Voor het eerst sinds Corona lieten we Haarlem achter ons en konden we eindelijk mijn familie weer zien.

IMG_4171
Teddy wilde ook graag mee. Arme poes; die is al weken niet meer echt alleen thuis geweest.

Onderweg stopten we even in een weiland om deze foto te maken. We zijn nog steeds ZO blij met onze Ford Fiesta Active. Ik vind het zooooo’n mooi model. Binnenkort moeten we helaas afscheid nemen van ons mooie #fordfeestje. Misschien was dit zelfs wel z’n laatste roadtrip naar het Noorden… :O

FullSizeRender

Eenmaal in Groningen aangekomen wachtte ons een heerlijke lunch:

IMG_4181

In Coronatijd zijn mijn zus en Yorick eindelijk verhuisd naar het huis wat ze al jaren aan het bouwen zijn. En het is zoooooo mooi geworden. Dit was de eerste keer dat Jan en ik er waren sinds de verhuizing. ZO vet!

Het was verder super mooi weer donderdag, dus we hebben lekker met de voetjes in het zand gezeten in de achtertuin die nog niet af was (lees; bouwval, hahaha). Maar dat mocht de pret niet drukken. We waren eindelijk weer samen!

3b038dd0-b0bc-4eb9-a1f0-c0bea36bf726
Van m’n ouders kregen Sas en ik allebei een fotoboekje met foto’s van nul tot nu. ZO leuk. M’n moeder is er maar druk mee geweest tijdens de Corona-crisis, haha. Maar echt vet leuk. Hier laat ik de foto’s van een jonge Tante Leo zien aan Oscar.

Ondertussen waren Jan en Yorick de hele dag druk in de weer met twee Green Egg’s, om een heerlijk maaltje op tafel te toveren.

IMG_4185

We aren kreeft van de BGE en dat was echt gewellllldig lekker. Oooooh man, ik wil dit HEEL snel weer een keer eten. Zo jammer dat dit recept niet in ons boek Gruwelijk Grillen staat :O.

IMG_4205

Daarna ging Jan aan de slag met bavette. Wat ook echt verrukkelijk werd, mjam!

IMG_4225

En zo was het een topavond. Met familie, wijn, eten. LIEFDE!

Vrijdag: chillen in Groningen
Op vrijdagochtend werden we wakker gemaakt door Oscar:

IMG_4239

Daarna hebben we lekker met z’n 3en op de bank de film Minoes gekeken. Jan en ik hadden die allebei nog nooit gezien en mijn god wat is dit een leuke film <3. Terwijl Oscar allang afgeleid was en met iets anders ging spelen, hebben Jan en ik nog ademloos toegekeken, hahaha.

IMG_4246

Ondertussen was Olaf druk met bloemschikken, haha.

IMG_4269

‘s Middags ging ik ff met Sas naar een speeltuin in Groningen. Vet leuk met Ozzie en Ollie.

IMG_4304

En na een ritje door de McDrive, waren we thuis behoorlijk tevreden :D.

IMG_4317

Aan het einde van de middag reden Jan en ik weer richting Haarlem. We brachten nog even een bloemetje langs bij Beppe, die  dat zichtbaar waardeerde en rond een uur of 8 waren we weer thuis. Bij Tedmans, die ons vet had gemist haha.

Ik maakte nog ff een borrelplankje met o.a. wraps die je even kan afbakken in de oven en dan worden het nacho’s!

IMG_4324

Ennnn we keken dit weekend het hele nieuwe seizoen van Selling Sunset op Netflix. Ooooh I LOVE deze serie. Zo vreselijk, maar zuuuuuulke mooie huizen.

IMG_4330

Zaterdag: Kantoor make-over!
Op zaterdag stond een klusdag op de planning. We gingen het kantoor behangen, er werd een kast geleverd en we wilden plankjes aan de muur maken. Maar voordat je gaat klussen moet je eerst…

03669A58-027B-4DA9-B8C4-1692BDA8BEF0
Zorgen dat je lekker eten in huis hebt!
Schermafbeelding 2020-05-25 om 11.19.08
En toen kon de klus beginnen!

We begonnen met een behangsessie…

IMG_4347

Schermafbeelding 2020-05-25 om 11.18.54
Binnen 2 uurtjes zat het er op. Lekker strak. YES!

Toen was het tijd om de nieuwe kast uit te pakken… <3

Schermafbeelding 2020-05-25 om 11.19.01
En natuurlijk tijd voor aardbeienslof!

‘s Middags gingen we nog langs een zagerij en ff langs de bouwmarkt en toen was het tijd om lekker te eten. Friet it is! Niets lekkerder dan friet na een dagje klussen.

Schermafbeelding 2020-05-25 om 11.19.17

Zondag: de klus continues!
Op zondag gingen we door met klussen. Bij de zagerij hadden we plankjes laten maken voor in de hoek bij het kantoor en die gingen we vandaag bevestigen. Ook moesten het bureau en de planken  nog gelakt worden met ene transparante lak, zodat het water en vuil afstotend zou worden.

IMG_4386
Belangrijke gebeurtenis: TEDDY IS JARIG! Hij werd zondag 8 jaar <3

Lekker aan de slag met de hoekplankjes! De steuntjes kochten we bij Gamma en spoten we zelf zwart :).

IMG_4380

Hier schilder ik nog even een kabelgootje roze, in de kleur van de muur:

Schermafbeelding 2020-05-25 om 11.29.03

En in de middag legde ik nog even de laatste hand aan de styling van de kast en wat decoratie aan de muur…

Schermafbeelding 2020-05-25 om 11.29.26

IMG_4402
Tussen de middag bezochten we nog even Tuincentrum Osdorp om wat nieuwe planten voor in huis en op kantoor te kopen…

En we scoorden wat nieuw kattengras voor Teddy voor z’n verjaardag. Ik weet dat kattengras gevaarlijk kan zijn voor poezen, maar hij is er zo gek op. Hij was echt heel erg blij met z’n verjaardagscadeautje, hahaha.

IMG_4418

En toen was het kantoor klaar!!

FullSizeRender

makeover2
Oké misschien heb ik Love scheef opgehangen XD
IMG_3161kopie
Haha, dat schilderij moet uiteraard nog vervangen worden.

IMG_3176

IMG_3165kopie
Hier komt nog een mooie foto van onze reis door Japan!

IMG_3170

Binnenkort komt er een blog online met details waar alles vandaan komt :).

Tijd voor een borrel. Ingelise en Laura kwamen op 1,5m borrelen. We dronken echt een gewellllldige wijn:

IMG_4434

En ‘s avonds sloten Jan en ik het weekend af met Ben & Jerry’s op de bank. Wat een heerlijke dagen hadden we gehad!

IMG_4484

En dat was alweer m’n dagboek! Ik ga gauw aan het werk met de rest van m’n to do list en spreek je morgen weer :).

Support your local foodblogger
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €6,95 voor jezelf óf iemand anders <3 en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

10 reacties op “Leo’s dagboek 20 t/m 24 mei: de familie reünie en kantoor make-over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *