Leonie’s week 27: Pitch, Mumford & Sons, ziekenhuis, een screentest, borrelen in het park en meer!

Man o man, ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze week is echt voorbij gevlogen en tegelijkertijd lijkt maandag alweer drie maanden geleden. Voor het eerst heb ik ook niet gedurende de week steekwoorden opgeschreven om te onthouden wat ik in vredesnaam allemaal heb uitgespookt, maar ik ga toch een poging doen om een dagboek voor jullie uit te typen. Want de week was weer gruwelijk tof :D.

Maandag

We beginnen de week rustig: maandag had ik niks op de planning. Dat had ik bewust zo gedaan, want de rest van de week zou nog druk genoeg worden ;-). Dus, een saai en lekker avondje.

Dinsdag

En toen was het dinsdag en dat was D-day. Vanochtend had ik om 8.20 uur een afspraak in het ziekenhuis, voor mijn knie. Het ongelukje was nu 5 weken geleden en in principe zou alles goed moeten zijn. Ik was alleen doodsbang dat de dokter zou gaan zeggen dat het tóch niet goed was en ik nog 3 weken gips moest. Of een operatie. Maar! Niets van dat alles! Het zag er goed uit, ik mag m’n brace vanaf nu weer af doen en om doen wanneer ik denk dat het nodig is. YES!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 30 Jun 2015 om 1:23 PDT

Die middag ging ik gewoon aan het werk, waar ik op kantoor dus zonder brace mocht gaan lopen. Super raar echt! Maar heel chill met het warme weer.

Na werk moest ik me haasten richting Museum Het Schip, in de Spaarndammerbuurt, voor een screentest voor een televisieprogramma. Vet leuk om te doen! Maar meer vertel ik er niet over, haha. Ik denk ook dat het niet to be continued is, maar dat is niet erg. Oké, dit moet echt heel irritant zijn om te lezen. Maar als je heel nieuwsgierig bent vertel ik het wel een keer in real life. Ennnnn door.

Na m’n screentest vond ik dat ik een biertje had verdiend. Ik streek neer in de voortuin, bestelde eten via thuisbezorgd en dronk een biertje in het zonnetje. Met mezelf. En het was rete gezellig.

Woensdag

Woensdag had ik een vet leuke dag, want ‘s avonds zou ik naar het park gaan om de verjaardag van vriendin Yira te vieren. En het was zo lekker weer, dus dat kwam echt fantastisch uit. Ook had ik ‘s middags de eerste afspraak met m’n fysiotherapeut, wat een meisje van mijn middelbare school (in ASSEN) bleek te zijn. Vet gezellig!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 1 Jul 2015 om 8:30 PDT

Dus, na de fysio op naar het Sarphatipark. Of nee: ik maakte eerst een tussenstop bij DeLaMar omdat daar wat pakketjes voor me waren bezorgd. Hilarisch, dat zij die nog krijgen. Ik ontving o.a. zware risotto (awesome, ga ik binnenkort proberen) en nieuwe koekjes van Jules Destrooper. En die koekjes zijn vreselijk, want voor je het weet is het pak leeg. Verstandig als ik ben liet ik de koekjes dus mooi achter bij DeLaMar, mogen zij mooi opeten, haha.

Daarna ging ik door naar het park. En ik heb instagram volgespamt met hoe heerlijk onze avond was. We dronken wijn & gin tonics, aten verrukkelijke zelfgemaakte hartige taarten en ander lekkers en hadden in zijn totaliteit een verrukkelijke avond.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 1 Jul 2015 om 8:52 PDT

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 1 Jul 2015 om 9:55 PDT

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 1 Jul 2015 om 11:09 PDT

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 1 Jul 2015 om 2:34 PDT

Donderdag

En toen was het alweer donderdag :). Vandaag hadden we na werk een borrel met kantoor. Mijn eerste borrel op mijn nieuwe werk, woehoeeee! We streken neer bij Ducap met alle mensen van Een Media en dat was leuk! We dronken lekkere wijn, ik kon weer even met wat collega’s kletsen op niet-werkniveau ennnn er waren borrelhapjes :). Maar omdat het woensdag zo BLOEDHEET was, had ik niet geslapen ‘s nachts en hield ik het dus om 8 uur al voor gezien op de borrel. Tijd om te slapen.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 2 Jul 2015 om 1:56 PDT

Vrijdag

Vrijdagochtend had ik weer een afspraak met m’n fysio en daarna direct een afspraak voor mijn blog met een tof magazine waar ik voor ga schrijven (wiehoeeee!). En toen was het alweer vrijdagmiddag 12 uur. Ik nam snel de tostivideo op en deed daarna even geen ruk. ‘s Middags zou ik met vriendin Marte (Partiepants) naar Pitch gaan, voor Vrouwen.nl. En ik moest echt even op m’n gat zitten, wat een drukte deze week.

Om 4 uur begon ik me fatsoenlijk te maken en om 5 uur vertrok ik richting Pitch en daar chillende ik ‘m gigantisch met Marte. Wat een relaxt festival. Ik vond het heel leuk, maar vond het wel echt heel jammer dat er overduidelijk heel veel drugs werd gebruikt. Stom!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 3 Jul 2015 om 9:26 PDT

Wat ook wel een klein beteje gaar was, was dat Pitch wel echt vooral een leuk festival is om te dansen en tja: dat lukt gewoon echt nog niet. Bovendien loop ik nog steeds met krukken. Ooit iemand met krukken zien dansen? Is moeilijk.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 3 Jul 2015 om 1:08 PDT

Maar, het was chill hoor! We dronken Mojito’s (waar Marte (26) haar ID voor moest laten zien), Gin Tonics en aten pizza. En ik werd 3 keer herkend! Zo leuk 😀 hahaha.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 4 Jul 2015 om 1:19 PDT

Zaterdag

En zaterdag was dan de tweede D-day van deze week. Een dag waar ik al maanden naar uit had gekeken: het Mumford & Sons concert in Goffertpark in Nijmegen. Waaaaaah! Ik ben zó fan van Mumford and Sons, bijna nét zo fan als van Coldplay (maar Coldplay is meer). En daarom had ik hier echt kneitersveel zin in. Maar ik moet ook toegeven: ik zag er ook tegen op. Alle omstandigheden rondom deze dag/dit concert waren shit voor me. Ik voelde me niet heel lekker (ik kan echt niet goed tegen warm weer, schijnen meer mensen last van te hebben), zat met m’n halfgare knie die nog niks kan, m’n rolstoelplaatsen waren nog niet toegezegd en ik moest over Utrecht met de trein, waar de Tour bezig was. Dus ik dacht: drukte. Oh en dan werd het volgens de voorspelling ook nog 38 graden. Men, ik zag er echt ene beetje tegenop. Maar ik wilde ze zó graag zien. Dat ik er maar wel heen ben gegaan.

De trein reis was best oké, geen drukte, de hitte viel mee en ik voelde me best semi-lekker. Eenmaal in Nijmegen verliep het eigenlijk ook best goed. We moesten flink in discussie voor een plekje op het rolstoelplatform, maar hallo: ik stond daar met m’n brace been en op krukken, het was echt niet mogelijk om 2 uur te staan. Uiteindelijk mocht ik zitten op de stoel van een lieve mevrouw. Thanks woman!

En toen gingen Simone en ik heel erg genieten van Mumford and Sons. En het was heeeeeel goed. Ik moet vaker naar concerten gaan. En ik geloof toch dat ik liever naar indoor shows ga dan outdoor. In ieder geval voor een concert van een band die je fantastisch vind. Maar dat ter zijde. It was awesome.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 4 Jul 2015 om 11:22 PDT

Zondag

Alweer de laatste dag van de week: ik had een rustdag ingelast. Ik had bedacht dat dat nodig was en inderdaad, ik was kapot! Daarom lag ik lekker lang in bed vandaag en deed ik alles lekker op een rustig tempo. Uiteindelijk is het nu kwart over 10 en zit ik evengoed in tijdnood met blogs en dingen die nog gedaan moeten worden, maar ik heb wél heel hard gechillt vandaag. Ik begon de dag met een zelfgemaakte ijskoffie 🙂

Dus, dat was alweer een week van mijn leven. Wat een drukte hè? Of valt het wel mee?

Komende week ga ik weer filmen met Claartje, borrelen met oud-collega Saskia, een drankje drinken met een vriend van school en 2x koken op de radio (!!). Vrijdag moet ik opnieuw naar Nijmegen (zo kom je er nooit, zo opeens heel vaak) en zaterdag heb ik een feestje waar ik al lang heel erg naar uitkijk. Duimen jullie dat ik dan weer kan dansen? 😀

Ciao!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *