Kookboekupdate! SUPERTOF verkoopnieuws, een beetje PR en de lancering (save the date!)

Aaaaah! Hallo daar! Ik was dit weekend gewoon te druk (maar echt) en daardoor kwam ik niet toe aan het schrijven van de kookboekupdate op zondag! Scuzi! Maar, hier is ‘ie hoor ๐Ÿ˜€ En ik heb weer gruwelijk leuke dingen te vertellen!

Het aller aller aller tofste nieuws dat ik deze week kreeg: MIJN BOEK GAAT VERKOCHT WORDEN BIJ DE BRUNA! Bruna heeft een mooi aantal ingekocht en dat betekent waarschijnlijk goed nieuws voor de verkoop. Super cool!! Je kunt mijn boek dus straks via mijn blog kopen (daarvan komt gaat binnenkort de reserveermogelijkheid open, dan kun je nu al reserveren en krijg je ‘t boek op de dag dat ‘ie uitkomt), in de Bruna, maar natuurlijk ook via bol.com en een aantal andere winkels. Maar Bruna, is super tof :D.

Verder stond ik natuurlijk afgelopen woensdag te koken in Winfrieds Woonkamer op radio6. Heb je het item al teruggekeken of geluisterd? Ik vond het zelf zoooo tof om te doen :D. Ben er best een beetje trots op!

Qua PR was het verder een beetje stil deze week. Wel kreeg ik een tof interviewverzoek, waar je ongetwijfeld later meer over leest.

Foto’s die het boek niet hebben gehaaldHierboven weer twee foto’s die het boek niet hebben gehaald. Gefotografeerd door Tine Schoemaker en ik ben er wederom mooi tevreden over. Maar helaas, we hadden geen plek meer! ๐Ÿ˜€

De lancering Afgelopen zaterdag heb ik dan eventjes met m’n uitgever bijgepraat over hoe het er nu verder uit gaat zien; het boek is naar de drukker maar wat gaat er nu allemaal gebeuren? We moeten het natuurlijk lanceren en het moet verkocht worden! De komende tijd staat dus in het teken van het organiseren van een leuke boekpresentatie en zoveel mogelijk publiciteit.

De lancering vindt hoogstwaarschijnlijk plaats op dinsdag 21 oktober, vanaf 5/6 uur in Pacific Westerpark in Amsterdam. Blok die datum maar vast in je agenda, als je er bij wil zijn! ๐Ÿ˜‰. Bij het lanceren van een boek is het kennelijk gebruikelijk om het eerste exemplaar uit te reiken aan iemand anders; een bekende Nedelander, een journalist, een chef-kok, je vader of moeder, anyone! Daar moet ik nu nog goed over nadenken. Misschien wil ik ‘m wel uitreiken aan een bekende blogger? Of een BN’er die eeuwig student is gebleven? Ik weet het nog niet! Heb je goede suggesties? Dan mag je lekker met me meedenken! Laat hieronder een comment achter ๐Ÿ˜€

Nou, volgens mij was dat wel het grootste nieuws van de afgelopen week… JONGENS. OVER EEN MAAND IS ‘IE ER!! ๐Ÿ˜€


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEUK:

18 reacties op “Kookboekupdate! SUPERTOF verkoopnieuws, een beetje PR en de lancering (save the date!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *