Kookboekupdate: Grazia, Metro (alweer!), TELEVISIE, de verkoopstanden en meer awesomeness

Hello guys! Het is weer eens tijd voor een kookboekupdate. En man, het gaat zo kneitersgoed hè! Ik raak er haast een soort van afgevlakt van: ‘Oh, ik sta in Metro, leuk’. In plaats van steeds totaal overdekophysterisch te reageren. Aan de ene kant logisch dat je niet bij ieder ding totaal hysterisch van slag bent, maar aan de andere kant moet ik af en toe wel even tegen mezelf zeggen: HALLO JE HEBT EEN KOOKBOEK UITGEBRACHT. HALLO, JE STAAT OP DIT MOMENT IN DRIE TIJDSCHRIFTEN. EN IN DE KRANT. HALLOOOOO! Haha, dus dat doe ik zo nu en dan even. Maar, tijd voor een update!

Publiciteit
In mijn vorige kookboekupdate las je al over allerlei toffe publicaties en deze week vullen we het gewoon nog even aan.

Ik was dinsdag te gast bij XITE, live op televisie. En gek genoeg vond ik het helemaal niet eng en echt héél erg leuk. In de studio van XITE mocht ik een maaltje klaarmaken, tijdens het laatste halfuurtje van het programma. Het filmpje er van staat helaas nog niet online, maar als dat wel zo is deel ik ‘m natuurlijk met jullie!

Ook werd ik woensdag geloof ik(?) verrast door echt een te leuke blogpost van Kittehscupcakes.nl. Dit is de blog van de zusjes van Serena van Beautylab.nl, aan wie ik het eerste exemplaar van mijn kookboek overhandigde. En ik had het helemaal niet verwacht, maar Larissa was onwijs enthousiast over het boek, dat ze bij Serena had zien liggen en heeft er meteen iets uit klaargemaakt én er een hele leuke review over geschreven. En hun lezers reageren ook echt mega-enthousiast. ZO LEUK. Lees het hier terug.

Nog meer leuks vanuit bloggersland: Pauline van Uitpaulineskeuken.nl noemde mijn boek in haar overzicht van Culinieuws. En foodness.nl schreef een superenthousiaste review, of had ik die in m’n vorige overzicht al meegenomen? Ook schreef Girlscene.nl een heel leuk stuk over mijn boek én ze geven ‘m zelfs weg!

En over winnen gesproken…
Deze week staat mijn kookboek bij Veronica Magazine bij de Lekkerste 8, wat betekent dat er 8 exemplaren (!) van le kookboek worden weggegeven! 😀 Check this out.

Nou, en wat ook wel vrij vet is, is dat ik op donderdag ontdekte dat ik gewoon op dit moment in drie gedrukte media te vinden ben! In Grazia staat nu mijn eetdagboek, in Cosmopolitan werden mijn blog en kookboek getipt door Justlikesushi.com én donnerdag verscheen in Metro een tipje om mijn kookboek als kerstcadeau te geven! 😀

Andere toffe dingen
Nou is dit allemaal vet leuk, maar wat óók leuk is: in sommige Bruna’s staat mijn boek in de top 3! Check dit! HOE AWESOME? 😀 Bovendien krijg ik steeds vaker berichtjes van lezers dat het boek uitverkocht was bij de boekhandel waar ze ‘m wilden halen. AWESOME! En shit tegelijkertijd, want jullie moeten ‘m wel kunnen kopen! Vraag dus altijd even bij de boekhandel of ze nog bijbestellen en bestel anders online (makkelijk en je hebt ‘m de volgende dag al in huis).

Nou, en over verkoop gesproken…
Volgens mij gaat het echt gigantisch goed. Ik heb de precieze cijfers niet (jammer), maar er wordt ontzettend goed ingekocht en we zijn zelfs stiekem aan het denken over een tweede druk en dat we daar écht niet te laat aan moeten beginnen…. Maar! No pressure! Ieder boek dat verkocht wordt ben ik al dolgelukkig mee en zelfs als er geen tweede druk komt, ben ik mega blij. Want mán, wat sturen jullie me toch veel (!) leuke berichtjes. Ik krijg zo veel foto’s toegestuurd en zie nog steeds van alles verschijnen op instagram/twitter/facebook. Echt jongens, dat is ZO leuk.

Heb je ‘t boek binnen?
Vergeet er niet mee op de foto te gaan! Dat maakt mijn dag :D. Check dit, ik doe het even voor. NU JIJ!

Pff, dat was alweer de update van deze week. Het gaat best lekker hè? 😀

Ik wil graag afsluiten met deze awesomeness:

En voel je volledig vrij om deze afbeelding te delen met iedereen die je kent :D.

PS: Staat ‘ie bij jou al op je verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst?

BESTEL ‘M HIER
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

7 reacties op “Kookboekupdate: Grazia, Metro (alweer!), TELEVISIE, de verkoopstanden en meer awesomeness

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *