Kip, patat en appelmoes

Hallo daar! Het wil nog wel eens voorkomen dat ik op zaterdag nog over mijn avondeten van dinsdag moet bloggen (…). Soms heb ik opeens een sociale drukke week waarin ik geen tijd heb om fatsoenlijk te eten óf te bloggen. Deze week was zo’n week! Om je dan toch een beetje op de hoogte te houden van m’n activiteiten, laat ik vaak op Facebook even weten hoe en wat :). Conclusie? LIKE GEWOON WAT EEN STUDENTJE ‘S AVONDS EET op FACEBOOK!

Tot zo ver mijn wervingsactie. Terug naar m’n avondeten van dinsdag. Dat was… Kip, patat en appelmoes! Ik fietste terug van werk en zat me een partij na te denken over wat ik vanavond nou weer zou eten. En daar kwam ik tot de conlcusie dat ik iets héél simpels wilde maar wel heel lekker: kip, patat en appelmoes. Bovendien had ik net een nieuwe frituurpan gekocht die nog uitgetest moest worden! En misschien was de overkill van groentes van afgelopen maandag, ook wel een reden dat ik behoefte had aan snack-voedsel…

Dus. Kippenvleugels doe je 30 minuutjes in de oven (zie verpakking) en de minifrites van AH eigen merk (zijn lekker!) frituur je 4-6 minuutjes. En dan doe je er een enorme flats Euroshopper appelmoes (de beste!) bij en klaar. Heerlijk zo nu en dan!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Kip, patat en appelmoes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *