Ik sta in Het Quaker Ontbijtboek – recept voor bananenyoghurt met Cruesli®, stukjes chocolade en gezouten karamelsaus

Gesponsord – Hoi allemaal! Een tijdje geleden was ik uitgenodigd op de lancering van Het Quaker Ontbijtboek en daar had ik zín in man. Nu ben ik echt een avondmens, maar in de uitnodiging stond dat we een 5-gangenontbijt zouden gaan nuttigen en dat leek mij echt een fantastisch plan. Op zondagochtend. Vanaf 10 uur. I can do this!

_mg_7883
Super mooi gedekte tafels, helemaal klaar voor een 5-gangen ontbijt.

Maar het lot had andere plannen en helaas kon ik er op het laatste moment niet bij zijn, omdat mijn zus lag te bevallen van neef Oscar. Bijna net zo leuk als een 5-gangenontbijt… Of nee. Oké, je snapt het: Ik moest het ontbijt skippen (nooooo) en vertrok naar Groningen.

_mg_7960
Ik miste de amuse van Chickslovefood.nl…
_mg_8185
En de gebakken havermout met blauwe bessen van Uitpaulineskeuken.nl…

Vet jammer dat ik het moest afzeggen, want check even de gerechtjes hierboven. Hallo: had ik bij willen zijn. Bovendien… STAAT ER OOK EEN RECEPT VAN MIJ IN DIT BOEK! Het voelde een beetje alsof ik mijn eigen boeklancering miste, potverdikkie. Maar! Quaker was zo lief om me het boek toch toe te sturen en nu schitter ik gewoon met mijn bananenyoghurt met Cruesli®, stukjes chocolade en gezouten karamelsaus op pagina 125 van Het Quaker Ontbijtboek. Vind ik cool.

ontbijtboek
JAAA! DAT IS MIJN RECEPT!

Naast mijn recept staat Het Quaker Ontbijtboek vól met inspiratie voor ‘sochtendsvroeg. Recepten van andere bloggers, recepten van lezers van de bloggers; volop inspiratie! Kijk, ik ben ook niet de meest creatieve ontbijtliefhebber op aarde, maar van Oatmeal pizza en gebakken havermout met pindakaas en banaan gaat zelfs mijn avondmens-hart sneller kloppen. Ik vind het wel cool, zo’n ontbijtboek.

Heb jij ook wel zin om eens iets anders te eten dan een boterham met kaas (of 4 droge crackers in mijn geval)(begrijp me niet verkeerd, ik HOU nog steeds intens van mijn vier droge crackers iedere ochtend, maar op zondagochtend als je vriend blijft slapen is het wellicht ook wel eens leuk om die arme jongen iets anders voor te zetten dan kale crackers of droog brood dat je over hebt van de tostivideo van vrijdag)(goed, ik dwaal af)? Mooi. Download het e-book gratis (#studentenleven) op quaker.nl/datbegintgoed. Dit is een versie van het Ontbijtboek zonder achtergrondplaten en sjablonen maar mét alle recepten en foodstylingtips.

Ik zeg nog één ding: dat begint goed.

PS: ja toch nog iets anders; alle recepten in deze blogpost vind je in Het Quaker Ontbijtboek. Dus óók die ijsjes van de eerste foto. Need it. <3

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *