Bestel vrijdag 9 dec o.a. mijn Gin-tonic burger via Deliveroo!

Hoi allemaal! Tussen alle drukte van het runnen van mijn eigen Gewoon wat een studentje ’s avonds Eetcafé deze week (alleen deze week) door, heb ik weer iets tofs te vertellen. We gaan namelijk maaltijden bezorgen. Alléén op vrijdag 9 december en ik vind het heel vet.

Hoe, wat waar?
De drie hoofdgerechten die we in mijn pop-up restaurant serveren deze week, gaan we op vrijdag (omdat het restaurant dan dicht is) ook bezorgen in Amsterdam. Via Deliveroo kun je vanaf NU (donderdag 8 december 18:00) mijn Gin-tinic burger, de vega wrap met kikkererwten of een broodje visstick pre-orderen. En natuurlijk kun je een gesigneerd exemplaar van mijn tweede boek on the side bestellen. Dit kan via Deliveroo.nl, door op deze link te klikken, of zoek even op Deliveroo.nl. Vanaf donderdag 8 dec 18:00 kun je een order plaatsen en vanaf vrijdag 9 dec 18:00 gaan we voor je aan de slag; bakken, koken en bezorgen op de fiets. Hoewel we dat laatste aan de Deliveroo-bezorger overlaten ;-).

Je kunt in een straal van 2,5km vanaf de locatie waar we staan te koken in Amsterdam West, eten bestellen. Alle hoofdgerechten kosten €8 (net als in het restaurant) en het boek kost €20 en signeer ik voor je. Je kunt tussen 18:00 en 21:00 bestellen, maar wees er snel bij, want op = op!

Hoe meer jullie bestellen, hoe harder wij burgers staan te bakken in de keuken. In een joggingbroek, met een wijntje erbij. Ik heb er vét veel zin in. Ik hoop dat jullie massaal bestellen!

Goed om te weten; alledrie de gerechten worden heel goed ontvangen in het restaurant, maar vooral de Gin-tonic burger (met komkommers geweekt in gin-tonic, rozemarijn door de smeuïge burger gekneed en olijfjes on top) is een echte hit. Die móet je proeven.

Ga jij bestellen? TOP! Vergeet niet een foto van je maaltje te delen met #gewoonwateenstudentjesavondseetcafe! Vind ik leuk 🙂

WOEHOE! Weer een mini-mijlpaal 🙂

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

2 reacties op “Bestel vrijdag 9 dec o.a. mijn Gin-tonic burger via Deliveroo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *