Hipstertournee: Coffee room in Amsterdam West

Hey allemaal! Vorige week was het heel spontaan weer eens tijd voor een #hipstertournee. Ik had een afspraak gehad bij Lot Sixty One, een vét leuk koffietentje op de Kinkerstraat en wilde daarna nog even verder werken. Maar Lot Sixty is best wel klein én ze hebben er geen decaf koffie, dus ik ging aan de overkant zitten bij Coffee Room. Hier kom ik veel vaker om te werken, dus het is nu eens tijd om er een verhaaltje over te tikken.

Coffee Room heeft ‘s zomers een fantastisch terras waar je echt goed in de zon kunt zitten, maar ook in de winter vind ik het een leuke werkplek. Je bestelt bij de bar beneden je drankje of eten (heel veel keuze) en kiest dan een plek, waar het naartoe gebracht wordt. Ik ging boven zitten aan de grote tafel, waar meer mensen aan het werk waren.

verdieping

Coffee Room heeft twee verdiepingen en een groot terras. Het zit er vol met mensen die ook achter hun laptop zitten te zwoegen, afgewisseld met zo nu en dan een stel dat er voor de gezelligheid zit.

Ik bestelde er een decaf cappuccino met kokosmelk in plaats van gewone melk en dat moet jij ook doen. Overigens heb ik er ook al regelmatig geluncht en ook dat is prima.

coffeeroom2

De wifi is er goed, de inrichting is gezellig, hipster (maar geen fiets aan de muur) en je kunt er prima werken. Het is ook echt een toffe plek om alleen te komen, omdat ze heel veel tafeltjes hebben waarbij het helemaal niet gek is als je er alleen zit.

Ik ben fan!

coffeeroom3

Het enige nadeel vind ik dat ze er maar één toilet hebben. En dat is voor een coffee room (je kent het effect van koffie wellicht), toch best weinig vind ik. Maar als dat alles is om te zeuren (oké, ik vind het ook onhandig dat je zelf je drankje moet halen, in plaats van bediening aan de tafel), dan zit het wel goed.

Prima werkplek in een gezellig café in een toffe buurt. Top!

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

Eén reactie op “Hipstertournee: Coffee room in Amsterdam West

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *